Cuptor cu microunde Whirlpool MWD302WH

Whirlpool MWD302WH – usor de curatat si comenzi intuitive

Produsul pe care vrem sa il analizam astazi este cuptorul cu microunde Whirlpool MWD302WH. Cu totii stim faptul ca aegerea unui cuptor cu microunde poate sa fie o misiune cu adevarat dificila, in conditiile in care acesta se ocupa de unul dintre cele mai importante elemente ale vietii noastre: mancarea. Din acest motiv, este bine sa alegem un cuptor cu microunde precum care poate oferi cat mai multe functii, care incalzeste si gateste in mod inteligent si sanatos si de ce nu, care se incadreaza perfect in bucatarie, oferind o estetica deosebita.

Whirlpool MWD244WH Deco este un cuptor cu microunde care ar putea sa iti faca cu ochiul in aceste condutii. Una dintre conditiile impuse este respectata inca de la prima vedere: arata foarte bine.

Este chiar un cuptor cu microunde inedit, care, desi este alb, prezinta o serie de desene cu elemente florale, sporind estetica acestuia. Oriunde este pus, Whirlpool MWD244WH Deco ofera un plus de lumina si de culoare. Poate sa fie pozitionat in orice parte a bucatariei, deoarece culoarea ii permite acest lucru si deoarece are dimensiuni perfecte, cu o greutate de doar 12.3 kg.

Albul simplu si elementele florale sunt insotite de o serie de butoane futuriste care imbogatesc partea estetica a acestui cuptor.

Comanda Whirlpool MWD302WH la un pret foarte bun

Cu ce dotari se remarca Whirlpool MWD244WH Deco?

Pe langa estetica, Whirlpool MWD244WH Deco iese in evidenta si cu o serie de functii si caracteristici deosebite. Acestea conlucreaza pentru a incalzi si a gati mancarea intr-un mod cat mai eficient si propulseaza acest cuptor in topul celor mai dorite cuptoare cu microunde ale lumii.

  • Jet defrost. Este un sistem de decongelare patentat de cei de la Whirlpool, care dezgheata orice la o simpla apasare de buton. Partea inedita este faptul ca poti dezgheta alimentele selectand tipul de aliment si greutatea acestuia, ceea ce creste foarte mult eficienta si te ajuta sa ai mancare gata de preparat intr-un timp foarte scurt;
  • Sistemul 3D. Este un alt sistem patentat de cei de la Whirlpool, care asigura distributia microundelor in mod uniform, prin toata mancarea. Astfel, este asigurat gatitul uniform si incalzirea completa a mancarurilor. Emiterea microundelor se face tridimensional, mult mai eficient decat in cazul emiterii unidimensionale;
  • Whirlpool MWD244WH Deco este echipat inclusiv cu un grill, care asigura o gatire perfecta. Alimentele sunt rumenite uniform, acest lucru reflectandu-se atat in gustul cat si in imaginea fiecarui preparat.

Alte caracteristici ale cuptorului cu microunde  Whirlpool MWD302WH

Pe langa elementele inedite, Whirlpool MWD244WH Deco este construit in asa fel incat sa fie cat mai eficient. Dimensiunile sale sunt perfecte pentru a oferi o capacitate de incalzire foarte mare. Vei  putea incalzi intr-un spatiu de 20 de litri, asadar, capacitatea sa este perfecta pentru intreaga familie.

Cuptorul se face electronic, cu o simplitate deosebita.

Materialele din care este construit cuptorul se curata foarte usor si faciliteaza foarte mult fiecare activitate pe care acesta o face.

Vei descoperi nu mai putin de 6 nivele de putere si o putere care poate sa ajunga la 700 W, in momentul in care functioneaza pentru modulul Grill Quartz.

Evident, timerul este nelipsit, asadar iti vei putea programa fiecare sesiune de gatit sau de incalzit si te vei putea bucura de libertate totala in aceasta perioada.

Whirlpool MWD244WH Deco mai este dotat si cu un ceas electronic, care te tine la curent intotdeauna cu trecerea timpului.

Daca iti faci probleme in ceea ce priveste siguranta impotriva copiilor, este bine de stiut ca acest cuptor este cat se poate de sigur pentru copii, dispunand de sistem de siguranta care ii protejeaza de orice fel de accident.

Astfel, nu exista niciun motiv sa nu ii acorzi toata atentia acestui cuptor, mai ales in conditiile in care, pe langa aspect si dotari, vine la un pret cat se poate de bun.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool MWD302WH

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *