Whirlpool BSNF 9101 OX

Toate combinele frigorifice fac acelasi lucru, in principiu: pastreaza alimentele proaspete, fie la o temperatura putin peste 0 grade Celsius, fie congelandu-le. Unele reusesc sa faca mult mai mult de atat insa, generand economie si fiind construite in asa fel incat sa asigure o alimentatie 100% sanatoasa. Whirlpool BSNF 9101 OX este una dintre acestea, fiind o combina dotata cu o multime de tehnologii moderne si gandita in asa fel incat sa nu consume mult, sa fie incapatoare si sa arate excelent.

Aspectul combinei

Primul lucru care te atrage la Whirlpool BSNF 9101 OX este aspectul. Simplitatea inoxului folosit pentru aproape intreaga suprafata a aparatului si liniile drepte si elegante fac aceasta combina sa fie potrivita in orice incapere. Iti poti amenaja bucataria clasic, modern sau futurist si poti sa te bucuri din plin de eficienta lui Whirlpool BSNF 9101 OX.

Avantajele majore pe care le ofera Whirlpool BSNF 9101 OX

Daca deschizi oricare dintre cele doua usi ale combinei vei descoperi o multime de alte avantaje, pe langa aspectul placut:

  • Este echipata cu tehnologia al 6-lea simt. Este o tehnologie care refrigereaza la o umiditate ideala pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete. Spre deosebire de alte combine frigorifice, Whirlpool BSNF 9101 OX poate sa mentina produsele proaspete de pana la 4 ori mai mult.
  • Are un consum mic de energie. Consumul anual de energie este de 325 de kWh. Nu este cel mai mic de pe piata, insa daca tii cont de faptul ca este o combina incapatoare si este dotata cu o multime de tehnologii moderne, merita sa fie bifata aceasta caracteristica. Faptul ca are un consum mic include combina in clasa de eficienta energetica A+, care este cu pana la 40% mai eficienta decat clasa de eficienta A.
  • Rezista pana la 16 ore fara curent. Putini sunt cei care acorda atentie acestui aspect, insa penele de curent pot fi o realitate. Whirlpool BSNF 9101 OX poate sa pastreze alimentele in perfecta stare pana la 16 ore atunci cand energia electrica lipseste. Cel mai probabil nu va trebui sa astepti niciodata atat de mult, insa este bine sa stii ca in cazul unei situatii neplacute, combina poate sa fie de mare ajutor.
  • Are un sistem de dezghetare automat, in asa fel incat sa fie eliminata nevoia de a dezgheta frevent frigiderul si congelatorul.
  • Volumul net este foarte mare. Atat volumul frigiderului, cat si volumul congelatorului sunt gandite in asa fel incat sa permita stocarea unor cantitati cat mai mari de alimente. Frigiderul are 257 de litri, in timp ce congelatorul are 97 de litri.
  • Este un aparat foarte silentios. Nivelul de zgomot pe care il produce este de 42 de decibeli, ceea ce este mai mult decat acceptabil chiar si pentru cei care stau langa aceasta combina.
  • Evacueaza apa din condens. Dispune de un sistem inteligent care asigura evacuarea rapida a apei din condens.

Faptul ca Whirlpool BSNF 9101 OX este produs de Whirlpool este un alt mare avantaj. Whirlpool este unul dintre cei mai de incredere producatori, cu o istorie ce se intinde pe mai mult de 100 de ani. Fondat in 1911 in America, a reusit sa dezvolte mii de produse interesante si sa detina suprematia atunci cand vine vorba despre electrocasnice. In Romania, Whirlpool este un brand care poate sa ofere o garantie superioara si sa asigure o calitate foarte buna a produselor, asadar, poti alege cu incredere un produs al acestora.

Fara a fi un produs scump, Whirlpool BSNF 9101 OX este o solutie extrem de performanta care poate sa iti fie alaturi pentru multi ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *