Whirlpool BLF 9121 W

Atunci cand vrei sa iti schimbi frigiderul cu o combina frigorifica moderna, unul dintre brandurile carora trebuie sa le acorzi atentie este Whirlpool. Cu o istorie de peste 100 de ani, producatorul american a reusit sa inoveze si sa produca o multime de aparate electrocasnice extrem de eficiente. O dovada cat se poate de clara este Whirlpool BLF 9121 W.

Este un aparat simplu, de culoare alba, care nu iese foarte mult in evidenta din punct de vedere estetic, insa acest lucru poate sa fie un mare avantaj, in conditiile in care se potriveste oriunde. Simplitatea nu inseamna si lipsa de eleganta. Liniile fine, micile pete de culoare si materialul care denota calitate fac din Whirlpool BLF 9121 W o combina frigorifica foarte eleganta.

Lucrurile cu adevarat uimitoare sunt descoperite in momentul in care deschizi usa combinei. Aceasta ofera o multime de tehnologii moderne si interesante, care o fac foarte economica si eficienta:

  • Tehnologia al 6-lea simt. Ai auzit de ea, cel mai probabil, atunci cand vine vorba despre masini de spalat. Este prezenta si la frigidere si asigura o economie de energie de pana la 30%. Aceasta tehnologie monitorizeaza temperatura din interiorul combinei si o modifica in asa fel incat alimentele sa fie proaspete pentru mai mult timp.
  • Racire rapida. Tot senzorii tehnologiei al 6-lea simt sunt responsabili si de racirea rapida a bauturilor, fara a se genera un consum mare de energie.
  • Control electronic. Un lucru foarte atractiv este faptul ca utilizatorul are tot controlul pentru a transforma combina intr-una cat se poate de eficienta.
  • O compartimentare foarte buna. Capacitatea intregii combine ajunge la 380 de litri, ceea ce inseamna spatiu foarte mult pentru depozitarea alimentelor. Un mare plus este si comparimentarea foarte flexibila. Pozitia rafturilor poate sa fie schimbata cu usurinta, sticlele, chiar si cele mari, au nu spatiu special pentru ele iar compartimentul pentru legume se deschide si se inchide usor, pastrand temperatura optima mereu.
  • Usa reversibila. Nu este o dotare care sa iasa in evidenta, insa este deosebit de utila. Practic, permite pozitionarea combinei oriunde in bucatarie, oferind o multime de optiuni privind amenajarea interioara.

Whirlpool BLF 9121 W mai este si o combina frigorifica extrem de silentioasa. Atunci cand functioneaza are un nivel al zgomotului care nu depaseste 38 de decibeli, ceea ce aproape ca nici nu se aude.

Pe lista cu avantaje mai poate fi trecut si faptul ca dezghetarea se face automat, eliminand necesitatea de dezghetare ocazionala, precum si faptul ca iluminarea este LED si este foarte eficienta.

Greutatea produsului este de 72 de kg iar dimensiunile sale sunt de 59.5 x 66.3 x 201.1 centimetri, ceea ce defineste un aparat foarte compact, care isi poate gasi locul in spatiul fostului frigider si asigura o stabilitate foarte mare.

Consumul anual de energie este de 305 kWh, ceea ce include combina in clasa de eficienta energetica A+.

Poate ca Whirlpool BLF 9121 W nu este combina cu cele mai multe tehnologii moderne de pe piata, insa este una dintre cele mai echilibrate aparate de acest fel de pe piata. Aceasta vine la un pret mai mult decat decent, este bine construita, are un consum redus de energie si dispune de cateva elemente care ii definesc foarte bine personalitatea.

Cui ii este destinata Whirlpool BLF 9121 W?

Este un produs excelent pentru familiile de 3 sau chiar 4 persoane, cu un buget mic spre mediu. Odata achizitionata, poate sa isi faca treaba fara probleme timp de cel putin 10 ani, in ciuda faptului ca are o garantie comerciala de 2 ani oferita de cei de la Whirlpool.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *