Samsung RB37J5215SS/EF

Daca vrei sa fii in pas cu tehnologia, indiferent ca acea tehnologie se gaseste in buzunarul tau, in living sau in bucatarie, trebuie sa te orientezi spre producatorii care au demonstrat de-a lungul timpului ca pot oferi un plus de calitate. Un astfel de producator este Samsung, care a evoluat foarte mult si a ajuns sa produca, pe langa telefoane si alte electronice, electrocasnice destinate bucatariei. Samsung RB37J5215SS/EF este un astfel de produs electrocasnic prin care cei de la Samsung duc functionalitatea unei combine frigorifice la alt nivel.

Nu este o combina tocmai ieftina, insa este economica, arata foarte bine si este optimizata in asa fel incat sa asigure tot confortul de care are nevoie o familie.

Care sunt principalele caracteristici ale acestei combine?

  • Este extrem de incapatoare. Are o capacitate de 367 de litri, ceea ce este perfect inclusiv pentru o familie numeroasa. Capacitatea interna a combinei este mult mai mare decat capacitatea unei combine normale, fara a fi sacrificata energie in plus.
  • Raceste tot frigiderul in mod uniform. Toate alimentele se vor bucura de aceeasti temperatura, ceea ce le va face sa fie proaspete pentru o perioada mai mare de timp.
  • Dispune de un sertar inteligent care pastreaza carnea in conditii optime, fara a o ingheta. Acest sertar ramane mereu la o temperatura de aproximativ 0 grade Celsius si este ideal pentru peste, carne rosie sau carne alba.
  • Are rafturi ajustabile. Este unul dintre cele mai flexibile aparate de acest fel pe care le poti gasi pe piata. Rafturile pot fi ajustate pe inaltime si un mare plus pe care il ofera este faptul ca sunt modulare, asadar un raft poate sa fie impartit in doua, fara nicio problema.
  • Nu ingheata. A trecut de mult perioada in care una dintre treburile casnice era dezghetarea frigiderului. Ca mai toate combinele si frigiderele moderne, Samsung RB37J5215SS/EF nu ingheata, racind uniform pe baza curentilor de aer.
  • Este extrem de silentios. Genereaza un zgomot de doar 38 de decibeli. Este, asadar, unul dintre cele mai silentioase electrocasnice de pe piata.
  • Este foarte economic. Dovada clara a faptului ca poti face economii dupa ce achizitionezi acest produs este faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna consum cu pana la 29% mai mic decat al unei combine cu clasa de eficienta energetica A+. In timp, diferenta de pret dintre acest Samsung RB37J5215SS/EF si o varianta mai ieftina poate sa fie amortizata doar prin consumul redus de energie.

Cum arata Samsung RB37J5215SS/EF?

Daca iti faci griji in ceea ce priveste aspectul, nu trebuie. Este o combina frigorifica robusta, de culoarea inoxului, care mizeaza pe simplitate. Ecranul LED este singurul care iese in evidenta, oferind atat un plus estetic cat si un plus de functionalitate. De aici pot fi controlate majoritatea caracteristicilor combinei. Vei putea sa folosesti Samsung RB37J5215SS/EF oriunde in bucatarie, fara a face rabat de la ideile tale de design.

Combina celor de la Samsung este apreciata pe scara larga de utilizatorii sai, majoritatea considerand-o o combina excelenta. Daca acest lucru nu este suficient de convingator, merita amintit si faptul ca are o autonomie fara curent de 18 ore, ca are o capacitate de inghet incredibila, care ajunge la 13 kg in 24 de ore si ca are usi reversibile, care pot fi deschise in orice directie alegi sa o faca.

Fara doar si poate, Samsung RB37J5215SS/EF reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor pe care le-ai putea avea de la un produs al sud Coreenilor, ceea ce o face o combina excelenta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *