Samsung RB33J3830SA/EF

Cu totii cunoastem si apreciem producatorul Sud Coreean Samsung pentru telefoanele sale, televizoare si sisteme de sunet. Produsele sale sunt mult mai numeroase de atat, insa, majoritatea fiind extrem de eficiente in scopul pe care il au. Spre exemplu, Samsung reuseste sa produca frigidere si combine frigorifice de cea mai buna calitate, fara sa genereze costuri uriase pentru consumatori. Un astfel de produs este Samsung RB33J3830SA/EF, o combina frigorifica cu 5 stele din 5 din partea utilizatorilor, care se ridica la nivelul tuturor asteptarilor pe care le genereaza numele.

Care sunt principalele dotari?

Unele dintre dotari sunt bazate pe tehnologii moderne, foarte complexe, in timp ce altele sunt extrem de simple, insa foarte eficiente. Printre cele mai atractive se numara urmatoarele:

  • Tehnologia All Around. Este cea care ajuta la racirea uniforma a frigiderului in fiecare colt. O temperatura constanta poate sa contribuie la pastrarea mai buna a fructelor, legumelor si altor alimente.
  • Compartimente bine gandite. Samsung RB33J3830SA/EF este extrem de bine compartimentat, in asa fel incat sa incapa fara probleme atat sticle mari, cat si borcane, oale cu mancare sau torturi de dimensiuni generoase.
  • No Frost. Este tehnologia revolutionara din domeniul aparatelor frigorifice. Din ce in ce mai multe frigidere si combine frigorifice o inglobeaza si au toate motivele sa o faca, in conditiile in care permite racirea alimentelor fara a ingheta. Astfel, dispare nevoia de dezghetare ocazionala si creste durata de viata a tuturor lucrurilor din frigider.
  • Rafturi care se gliseaza. Este o dotare simpla si totusi extrem de eficienta. Acestea permit gasirea facila a tututror produselor de care esti interesat, chiar daca se afla undeva in spatele frigiderului.
  • Consum reduse de energie. Samsung RB33J3830SA/EF face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna facturi mai mici, care fac investitia in acest aparat sa fie una cat se poate de inteligenta.
  • Zgomot. In ceea ce priveste zgomotul, Samsung RB33J3830SA/EF este una dintre cele mai silentioase aparate pe care le ai in casa. Cei 39 de decibeli aproape ca nu se aud, oferind un confort fonic perfect pentru toti cei din casa.

Combina celor de la Samsung dispune de un ecran LCD prin care pot fi controlate toate detaliile legate de temperatura si modul in care trebuie sa pastreze alimentele, oferind si posibilitatea de a alege directia in care se deschide usa. Este, asadar, un produs care ofera o flexibilitate foarte mare.

De asemenea, se mai lauda cu capacitatea de inghet de 12 kg in doar 24 de ore si cu o iluminare LED care face tot ceea ce se intampla in interiorul frigiderului foarte clar.

Cum arata Samsung RB33J3830SA/EF?

Aspectul este, fara doar si poate, foarte important. Cei de la Samsung au mizat pe inox, deoarece ofera senzatia de curatenie si de asemenea, sporeste robustetea produsului si au ales sa faca totul cat mai simplu. Doar sigla si ecranul LED ies in evidenta atunci cand privesti combina in tot ansamblul ei, ceea ce creaza o imagine cat se poate de eleganta si de placuta. Este un aparat pe cadre il poti pune fara probleme in orice bucatarie, fie ea clasica sau futurista.

Samsung RB33J3830SA/EF nu este cea mai ieftina combina frigorifica de pe piata, insa pretul nu conteaza atat de mult, in conditiile in care diferentele dintre un produs ieftin si acesta sunt de doar cateva sute de lei. In timp, se dovedeste a fi foarte economica si extrem de eficienta, iar dovada stau numeroasele pareri bune venite din partea celor care o folosesc. Tocmai de aceea, daca esti in cautarea unui astfel de produs este bine sa iei acest model in considerare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *