Samsung MS23F301EAW: un cuptor inspirat

Samsung MS23F301EAW: un cuptor inspirat

Un cuptor cu microunde este un dispozitiv care face parte din dotarea oricarei bucatarii moderne si care reusestesa ne integreze mult mai bine in secolul in care traim, oferind eficienta maxima in bucatarie si usurand extrem de mult incalzitul si gatitul. Astazi vom discuta despre un astfel de aparat, si anume Samsung MS23F301EAW.

Chiar daca orice cuptor este bun, este bine sa acordam o atentie maxima atunci cand facem o astfel de achizitie, deoarece de modul in care incalzeste si gateste cuptorul cu microunde poate sa depinda sanatatea noastra. Evident, este ideal sa optam pentru un cuptor cat mai elegant, care sa fie construit cu materiale de buna calitate si care sa poata asigura cat mai multe functii.

Samsung MS23F301EAW este un cuptor care raspunde cu succes cerintei date de eleganta. Este foarte placut la vedere, aducand un aer extrem de placut oricarei bucatarii. Este un cuptor cu microunde alb, cu maner argintiu si cu geamul usii si panoul de control de culoare neagra. Mai exista si alte insertii argintii, cum ar fi butoanele, care contribuie si ele foarte mult la modul in care este perceput acest cuptor din punct de vedere estetic.

Marimea sa este una standard, insa vei descoperi o capacitate generoasa de incalzire, care poate sa ajunga la 23 de litri.

Caracteristici deosebite ale lui Samsung MS23F301EAW

Tehnologia avansata face gatitul cu acest cuptor cu microunde sa fie extrem de usor si facil. Poti gati cu usurinta orice, incepand de la carne, pana la legume si poti sa iti schimbi in totalitate modul de viata, trecand de la produsele semipreparate la produse pe care le gatesti singur, in cel mai scurt timp posibil.

Gatitul este atat de usor, precum o apasare de buton. Ai 20 de moduri presatate de preparare care iti ofera flexibilitatea de a gati orice intr-un timp cat se poate de scurt.

Pe langa eficienta pe care o are in prepararea mancarurilor, Samsung MS23F301EAW este construit in asa fel incat sa fie foarte usor de curatat. Interiorul sau este ceramic, ceea ce asigura o curatare usoara, prin simpla trecere a unei lavete peste interior. Pe langa asta, ceramica este un material care prezinta activitate antibacteriana, previne decolorarea si este foarte rezistent la zgarieturi.

Modulul eco contribuie si el la eficienta acestui cuptor cu microunde. Acesta asigura un consum de energie cat se poate de scazut, fie ca gatesti, fie ca esti in modulul standby, ceea ce genereaza economii substantiale la energie.

Un alt element inteligent cu care vine echipat acest cuptor este modul de distributie a microundelor. Aceasta se face printr-un sistem triplu, microundele fiind furnizate prin trei orificii pentru a putea acoperi cat mai corect caldura in interiorul preparatelor.

Alte specificatii tehnice

Nu vei pierde mult timp gatind cu acest cuptor cu microunde, in conditiile in care timpul maxim de gatire este de 99 de minute.

Ca orice cuptor modern, Samsung MS23F301EAW este dotat cu un semnal sonor care se activeaza in momentul in care incalzirea este terminata. De asemenea, este dotat si cu ceas, care poate sa fie setat fie pentru o afisare la 12 ore, fie pentru o afisare la 24 de ore.

In ceea ce priveste puterea, putem spune ca Samsung MS23F301EAW este un cuptor cu microunde cat se poate de puternic. Puterea sa la iesire este de maxim 800 de W, impartiti in nu mai putin de 7 nivele de putere, in timp ce consumul de energie este de maxim 1150 W.

Metoda de control a cuptorului este una digitala, care se face foarte usor. Poate sa fie folosit astfel de oricine, in deplina siguranta.

Odata cu cuptorul, vei primi si o tava pentru incalzit, usor de folosit si de utilizat, precum si un manual de utilizare care iti poate oferi o multime de informatii interesante despre acest dispozitiv.

Samsung MS23F301EAW este, asadar, un cuptor cu microunde interesant, care reuseste sa ofere eficienta maxima si materiale rezistente, de cea mai buna calitate. Un mare plus este si faptul ca este construit de cei de la Samsung si are un pret justificat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *