Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Astazi vom discuta despre masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE.

Una dintre piesele indispensabile intr-o locuinta este masina de spalat. Putini sunt cei care mai spala de mana, iar motivele sunt cat se poate de evidente:

  • Spalatul la masina este mai eficient;
  • Costurile sunt mai mici, daca masina este una foarte buna, putandu-se economisi detergent;
  • Economia de timp si confortul sunt mari.

Singura problema pe care ar trebui sa o ai este alegerea celei mai bune masini de spalat. Vestea buna este ca exista o multime de masini de spalat de cea mai buna calitate, cum ar fi acest Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE .Da, Samsung face si masini de spalat si o face la fel de bine precum face si televizoare, telefoane sau laptopuri. Nu este cea mai ieftina masina de pe piata, insa nici nu are cum sa fie date fiind dotarile pe care le are.

Pana la dotari insa, descoperim o masina eleganta, care combina cu succes culorile alb si negru, aducand un aer futurist in orice incapere. Finisajele sunt foarte bine realizate, ecranul LED care ofera informatii se integreaza perfect iar micile detalii de design pot face diferenta.

In ceea ce priveste dotarile, Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este echipata cu o multime de tehnologii moderne, exact cum se intampla cu toate celelalte produse ale producatorului Sud Coreean.

  • Este una dintre putinele masini care iti permite sa adaugi haine in timmmpul spalarii. Poti deschide usa oricand temperatura din tambur este mai mica de 50 de grade Celsius.
  • Dispune de invertor digital, ceea ce ii asigura o eficienta energetica foarte mare, dar si o durata de viata mai mare. Invertorul digital are si alte avantaje majore, cum ar fi reducerea zgomotului la minim.
  • Detecteaza singura erorile. Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este o masina de spalat smart. Aceasta poate sa detecteze singura eventualele probleme de functionare si sa te avertizeze pe mobil in legatura cu acestea. De cele mai multe ori, erorile se rezolva foarte simplu, ceea ce poate sa duca la evitarea unor cheltuieli inutile cu angajarea unor persoane specializate.
  • Se focuseaza pe ingrijirea materialelor. Este o masina de spalat cu care poti sa porti hainele preferate pe termen lung si foarte lung. Programele sunt facute in asa fel incat sa ingrijeasca tesatura si sa ii pastreze culoarea.
  • Este foarte economica. Clasa de eficienta energetica este A+++. Practic, nu exista nicio masina de spalat pe piata care sa se poata lauda cu un consum mai mic de energie. Achizitionand acest produs vei economisi constant bani, mai ales daca speli cu frecventa mare.

Ce alte detalii trebuie sa mai stii despre Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE?

Este o masina de spalat destul de compacta, avand dimensiuni care se integreaza in orice loc. Nici greutatea sa nu este uriasa: doar 61 de kg. Ar putea fi un dezavantaj, in conditiile in care o greutate mai mare este echivalenta cu stabilitatea la alte masini. Totusi, invertorul digital cu magneti puternici elimina riscul de deplasare si de zgomot.

Capacitatea de incarcare este de 7 kg, ceea ce este ideal pentru o familie e 3 sau chiar e 4 membri.

Am amintit faptul ca este o masina de spalat silentioasa, iar acest lucru este demonstrat prin nivelul de zgomot de doar 74 de decibeli la centrifugare si 54 de decibeli la spalare.

Cu siguranta, Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este o achizitie inteligenta, care iti ofera solutii moderne pentru spalare si cel mai important, te ajuta sa economisesti. Desi nu este mult mai scumpa decat o masina de spalat obisnuita, are garantie de 10 ani, oferita de producator si are o multime de tehnologii in care poti avea deplina incredere. Tocmai de aceea, concluzionam ca merita sa fie achizitionata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *