Samsung 58J5200 - un televizor de mari dimensiuni

Samsung 58J5200 – un televizor de mari dimensiuni

Uriașul Samsung 58J5200, isi intampina utilizatorii cu cateva puncte forte. Incepand cu un aspect futurist, foarte placut si terminand cu dotarile smart, televizorul produs de cei de la Samsung reuseste sa faca parte din tehnologia prezentului si sa ofere divertisment de o calitate superioara.

Un televizor elegant si bine construit

Fie ca il vezi in poze sau live, vei descoperi un televizor atractiv din punct de vedere fizic. Nici nu are cum sa nu atraga atentia, in conditiile in care are un ecran urias, de 146 de centimetri in diagonala. Ecranul este, insa , doar elementul central al televizorului. La designul placut contribuie cu succes rama deosebit de subtire ( atunci cand este pornit televizorul, abia o observi), cat si suportul cu 4 picioare, care este diferit de suporturile obisnuite.

Daca iti doresti un plus de futurism la tine in sufragerie, Samsung 58J5200 iti da ocazia sa il obtii.

Realitate alternativa in full HD

Nimic nu se compara cu realitatea in care traim. Cu toate astea, imaginile lui Samsung 58J5200 iti vor oferi experiente extrem de placute. Vei putea descoperi milioane de culori si o rezolutie impresionanta, de 1920 x 1080.

Daca pana acum nu ai urmarit niciun film la o astfel de calitate a imaginii, vei fi, fara doar si poate, impresionant. Pentru calitatea imaginii lucreaza foarte bine si alte caracteristici, cum ar fi mega contrastul sau Wide Color Enhancer Plus, o tehnologie Samsung ce imbunatateste considerabil calitatea imaginii.

Samsung 58J5200 prezinta conectivitate de ultima generatie

Samsung 58J5200 se conecteaza usor la dispozitivele moderne, de ultima generatie. Astfel, iti permiti sa te joci, iti permiti sa te uiti la filme si sa descoperi modalitati foarte interesante de a-ti lega dispozitivele intre ele.

Portul HDMI este cel care te lasa sa iti folosesti televizorul pe post de monitor PC sau sa iti conectezii telefonul si tableta pentru a beneficia de un ecran mai mare.

Nu este de neglijat insa, nici portul USB. Cu acesta vei putea sa urmaresti filmele preferate si sa depeni amintiri in fata pozelor, direct de pe un dispozitiv USB. Nu conteaza ca este un stick sau ca este un HDD extern.

Datorita noilor tehnologii, transmisia datelor se face cu o mare viteza.

Televizor smart, care isi merita numele

Nu este prea natural sa spui despre un televizor ca este inteligent. Atata vreme cat poate sa te conecteze la internet, iti ofera o multime de aplicatii, imagini personalizate in functie de ceea ce faci pe el si o multime de surprize tehnologice, putem spune ca isi merita numele.

Samsung 58J5200 este un televizor smart, ceea ce inseamna ca are disponibile o suita de aplicatii foarte interesante. Poti sa stai pe Facebook, poti sa urmaresti filme pe Youtube si poti sa descoperi lucruri cu totul si cu totul noi.  Astfel, vei transforma fiecare experienta pe internet intr-o adevarata distractie.

Sunet puternic si consum scazut de energie

Sunetul pare a fi doar un element de detaliu, atunci cand vorbim despre un televizor. Cu toate acestea, Samsung 58J5200 este dotat cu un sunet puternic si clar. Cele doua boxe RMS a cate 10 W fiecare asigura putere suficienta chiar si pentru petreceri, in timp ce caracteristicile superioare, precum DTS Studio Sound sau DTS Premium Sound, ofera claritate.

Este un televizor mare, este un televizor bine dotat si este un televizor  cu imagini wow. Acest lucru nu inseamna, insa, ca este un televizor care consuma multa energie. 158 W, atata este puterea consumata de Samsung 58J5200, ceea ce inseamna ca poti face economii si ca poti proteja natura.

Pretul este, intr-adevar, destul de ridicat, mai ales daca bugetul tau este unul mediu. Atata vreme cat dotarile sunt superioare, merita sa strangi banuti pentru acest tv.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *