Samsung 40Ju6400, televizor cu pret bun

Samsung 40Ju6400, culori vii si pret bun

Samsung 40Ju6400 este un televizor performant, care inglobeaza cele mai noi tehnologii în materie de imagine, reusind sa atraga doar pareri pozitive din partea utilizatorilor. Cu un ecran de 101 centimetri, o rezolutie impresionanta, 4k ultra HD si o constructie robusta, dar in acelasi timp eleganta si placuta, merita sa ajunga in livingul tau.

Design minimalist, perfect pentru orice ocazie

Primul element care atrage la acest televizor este designul. Cu rame subtiri și negre, impresioneaza prin simplitate, fiind perfect pentru toți cei care iubesc elementele minimaliste. Ecranul contribuie la un aspect placut si in acelasi timp contribuie si suportul, foarte bine gandit. Ecranul este plat iar televizorul este foarte subtire. Acest lucru iti permite sa il folosesti pe perete, ceea ce economiseste foarte mult spatiu.

Imagine performanta pentru Samsung 40Ju6400

Daca credeai ca imaginea Full HD este de buna calitate, trebuie sa descoperi imaginile 4K full HD. Fiecare detaliu va fi dezvaluit si fiecare culoare va putea fi analizata intr-un mod cat se poate de placut. Imaginea lui Samsung 40Ju6400 beneficiaza de tehnologii precum Wide Colour Enhancer, Contrast Enhancer sau Auto Motion Plus. Astfel, ai garantia unor experiente deosebite indiferent ca te joci, te uiti la filme, la emisiunile preferate sau la meciuri.

Contrastul este uimitor si imbuatateste, daca se poate si mai mult modul in care Samsung 40Ju6400 livreaza imaginile.

Smart TV care iti permite sa te joci cu cele mai interesante aplicatii

Samsung 40Ju6400 este un centru de divertisment, iar acest lucru il descoperi odata ce descoperi functiile sale smart. Poti sa te bucuri de navigarea pe internet, poti sta pe Facebook, poti viziona videoclipuri pe Youtube sau poti comunica video cu persoanele dragi, la o marime naturala.

Niciodata nu a fost atat de usor sa te joci si sa simti intreaga actiune pe propria piele. Datorita numeroaselor aplicatii, serile in familie vor fi din ce in ce mai placute.

Putere la puterea a 4-a

Un joc de cuvinte care defineste, totusi, ca Samsung 40Ju6400 este un televizor extrem de puternic. Are in dotare un procesor Quad Core performant, care face divertismentul sa poata fi consumat extrem de bine. Poti face multitasking fara probleme si poti incerca chiar si cele mai solicitante aplicatii.

Conectivitate superioara

Un lucru pe care Samsung 40Ju6400 il stie foarte bine este sa se conecteze. Se conecteaza la orice dispozitiv modern, incepand cu telefoanele si terminand cu tabletele. In spatele televizorului, vei putea descoperi o varietate mare de porturi. 4 porturi HDMI, 3 intrari USB, o intrare component si o iesire audio digitala optica, contureaza un televizor prietenos.

Poti face o multime de lucruri cu aceste porturi. Spre exemplu, poti folosi telefonul in oglinda, direct pe televizor, pentru imagini mult marite sau te poti juca in voie ultimele jocuri aparute la nivel mondial.

Samsung 40Ju6400 se remarca prin sunet clar si puternic

Sunetul nu este intocmai cel mai important element al unui televizor. Cu toate astea, cei de la Samsung au acordat o atentie sporita acestui aspect, dotand Samsung 40Ju6400 cu un sunet de foarte buna calitate. Iesirea RMS are nu mai putin de 20 W in timp ce caracteristicile superioare garanteaza claritatea.

Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound sau DTS premium sound, sunt elemente care ar putea sa nu iti spuna prea multe, dar care pot sa schimbe perceptia asupra elementelor de divertisment care implica si sunet.

Da, Samsung 40Ju6400 nu este intocmai un televizor ieftin, insa toate functiile care il compun il fac sa merite fiecare banut si sa isi gaseasca un loc de cinste in colectia ta de electronice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *