Bosch KGV58VL31S – Combina incapatoare si eleganta

Daca vrei produse electrocasnice pe care sa te poti baza, unul dintre brandurile care au confirmat de fiecare data calitatea este Bosch. Cu o istorie de peste 130 de ani si o implicare vasta in tot ceea ce inseamna tehnologie, Bosch reuseste sa fie un nume foarte prezent in fiecare casa.

Tocmai din acest motiv, atunci cand cauti un frigider sau o combina frigorifica, te poti orienta spre acest nume. Bosch KGV58VL31S este un exemplu cat se poate de clar al echilibrului. Cu un design minimalist, gandit pentru integrarea in orice bucatarie moderna, cu o capacitate de 505 litri si o constructie economica, aceasta combina iti poate oferi alimente proaspete ani intregi.

Cum arata Bosch KGV58VL31S?

Desi functionalitatea este foarte importanta, majoritatea gospodinelor isi aleg electrocasnicele din punct de vedere estetic. Este motivul pentru care Bosch KGV58VL31S arata foarte bine. Realizat dintr-un metal argintiu, lucios, se evidentiaza prin linii drepte si prin simplitate. Desi este un produs modern, vei descoperi ca ete foarte potrivit si in casele amenajate clasic sau rustic.

Care sunt principalele caracteristici ale combinei?

Lucrurile marunte fac diferenta, de foarte multe ori. Tocmai de aceea, combina celor de la Bosch dispune de o multime de detalii simple si extrem de atractive:

  • Un sertar XXL pentru alimente congelate. Daca ai un tort de inghetata il poti tine fara probleme in congelator. De asemenea, poti stivui o multime de pungi cu carne.
  • O iluminare economica si uniforma. Poti vedea extrem de bine tot ceea ce se gaseste in frigider, chiar si in spatele sertarelor.
  • Un sistem inteligent de congelare. Majoritatea congelatoarelor congeleaza prin mentinerea unei anumite temperaturi care duc alimentele la punctul de inghet. Acest lucru poate sa nu fie tocmai ok, daca nu congelezi toate alimentele in acelasi timp. Adaugarea unor pungi cu produse necongelate poate sa duca la decongelarea produselor deja congelate. Tocmai de aceea, combina celor de la Bosch dispune de ” Super Freezing”, un sistem de congelare ultra rapida, care aduce la aceeasi temperatura toate alimentele.
  • Conditii optime de depozitare. FreshSense este numele functiei care mentine alimentele la o temperatura optima. Astfel, inghetata va fi nici prea moale, nici prea tare, fructele si legumele vor fi proaspete mai mult timp iar bauturile vor avea temperatura ideala. FreshSense inseamna o monitorizare constanta a temperaturii din frigider si a temperaturii de afara, in asa fel incat sa nu existe fluctuatii.
  • Are o autonomie fara curent e pana la 26 de ore. Astfel, poti sa previi efectele oricarei pene de curent, in conditiile in care sunt aproape inexistente penele care dureaza mai mult de cateva ore.
  • Are usi reversibile. Este un aspect marunt, dar totusi foarte important care iti permite sa montezi acest aparat oriunde in bucatarie.

Bosch KGV58VL31S mai are marele avantaj de a fi o combina extrem de eficienta din punct de vedere energetic. Acest lucru este confirmat de clasa energetica A++, mai buna decat clasele multor alte combine din aceeasi categorie de pret.

Nici in ceea ce priveste zgomotul nu sta rau, facandu-si simtita prezenta cu doar 40 de decibeli. Chiar daca stai langa acest electrocasnic nu te vei simti deranjat de zgomotul pe care il face.

Evident, nu lipsesc nici elementele standard, gasite in orice frigider sau in orice combina moderna: compartimentul pentru oua, suportul de pe usa pentru sticle sau afisajul LCD, care devine o obisnuinta in bucatarie.

Bosch KGV58VL31S nu ete o combina ieftina, insa nu este nici foarte scumpa. In cateva cuvinte, merita efortul financiar si isi face foarte bine treaba, lucru confirmat de toti cei care o folosesc deja.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *