Bosch KGV36UW30

In categoria combine frigorifice, ofertele pietei sunt destul de bogate. Numerosi producatori se lupta pentru suprematie, oferind ba spatii mai mari, ba compartimentare mai inteligenta, ba tot felul de tehnologii moderne. Dintre toti producatorii, Bosch reuseste sa se diferentieze prin aparate frigorifice bine ancorate in prezent, insa totusi destul de ieftine. Este si cazul Bosch KGV36UW30, o combina frigorifica de dimensiuni decente, care se remarca printr-un cost foarte bun, dar si prin cateva caracteristici unice.

Care sunt lucrurile prin care se diferentiaza aceasta combina?

  • Un climat de depozitare perfect. Tehnologia FreshSense asigura un climat de depozitare cu temperatura constanta si cu riscuri foarte mici de aparitie a bacteriilor. Alimentele isi pastreaza consistenta ideala pentru mai mult timp si de asemenea, isi pastreaza savoarea pentru mai mult timp. Acest lucru este posibil datorita senzorilor FreshSense, care monitorizeaza orice modificare de temperatura si ajuta la echilibrarea acesteia.
  • Spatiu bine gandit in congelator. Daca ai un tort mare de inghetata il poti depozita fara probleme in congelator, in conditiile in care ai la dispozitie un sertar XXL. Este un detaliu marunt, care poate sa iti faca viata mai usoara.
  • O iluminare LED foarte economica, prin care ai o viziune clara asupra a tot ceea ce se afla in frigider. Este un alt detaliu marunt care face diferenta. Iluminarea LED nu te orbeste insa iti ofera o lumina plina, care acopera tot frigiderul. De asemenea, consuma foarte putina energie.
  • Super Freezing. Daca vrei sa pastrezi in congelator alimente care au fost deja congelate, aceasta tehnologie este cea mai potrivita pentru tine. Atunci cand adaugi noi alimente in congelator se ajunge rapid la temperatura de congelare, evtandu-se consumul mare de energie si protejandu-se alimentele.

Date tehnice despre Bosch KGV36UW30

Tehnologiile inovatoare sunt atractive si pot sa ajute foarte mult, insa majoritatea oamenilor cauta produse care sa exceleze atunci cand vine vorba despre dotarile standard. Din fericire, Bosch KGV36UW30 este o combina eficienta pe toate fronturile.

In primul rand, odata ce o pui in functiune vei descoperi ca este foarte silentioasa. Produce doar 39 de decibeli, ceea ce inseamna echivalentul zgomotului produs de vorbitul in soapta.

Daca se ia curentul, timp de 23 de ore poti sta linistit in conditiile in care aceasta combina pastreaza alimentele intacte in toata aceasta perioada.

Bosch KGV36UW30 are un consum redus de energie, anual avand un consum de aproximativ 227 kWh, ceea ce inseamna o cheltuiala putin mai mare de 100 de lei/an. Acest consum incadreaza produsul in clasa de eficienta energetica A++.

Mai merita amintit ca este o combina dotata cu rafturi din sticla securizata care pot face fata unor greutati cel putin decente, ca are o capacitate de inghet de 7 kg in 24 de ore si ca nu necesita decongelare, gratie tehnologiei Low Frost. Din pacate, tehnologia nu este No Frost, ci doar Low Frost. Astfel, vei descoperi urme de gheata pe peretii congelatorului, insa nu sunt cu absolut nimic deranjante.

Nici partea estetica nu este de neglijat. Chiar daca este vorba despre o combina frigorifica de culoare alba, finisajele sunt foarte placute, ceea ce o face sa se incadreze in aproape orice tip de ambient. Cei de la Bosch au mers pe simplitate si au facut foarte bine, deoarece feedbackul din partea clientilor este unul foarte bun. Majoritatea ii acorda acestui produs 5 stele, considerandu-l un produs echilibrat din punct de vedere al raportului dintre calitate si pret.

Merita sa investesti in Bosch KGV36UW30?

Daca ai o familie de pana in 3 persoane si tii la buzunarul tau, cu siguranta merita, mai ales ca are o garantie de la producator de 24 de luni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *