BEKO WRE6512BWW

Faptul ca exista masini de spalat performante care ne iau de pe umeri obligatia de a spala rufe, este unul dintre cele mai mari castiguri ale societatii moderne. Cu o investitie minima, cum este cea pentru masina de spalat rufe BEKO WRE6512BWW. obtii o economie mare de timp si haine foarte curate tot timpul.

Te poti intreba de ce sa achizitionezi BEKO WRE6512BWW cand pe piata exista sute de masini de spalat eficiente? Raspunsul este simplu: este o masina de spalat echilibrata:

  • Are un pret scazut;
  • Are dimensiuni standard, integrandu-se cu usurinta oriunde;
  • Este incapatoare;
  • Are un consum redus de energie.

Cu siguranta, exista masini de spalat mai performante, insa nu toate se bucura de pretul lui BEKO WRE6512BWW.

Cum arata BEKO WRE6512BWW?

Este o masina de spalat standard, de culoare alba. Nu iese cu nimic in evidenta, un lucru care poate sa fie considerat bun, mai ales daca vrei sa o incorporezi. Este construita pentru a-si face treaba foarte bine, lucru care a dus la neglijarea aspectului. Asta nu inseamna ca nu arata bine, insa. Finisajele sale sunt placute iar simplitatea da o nota de eleganta. Totusi, nu este o masina pe care sa o consideri futurista si inedita.

Daca treci peste aspect, vei descoperi o masina de spalat chiar performanta.

Care sunt performantele?

Multe dintre performante sunt concretizate prin cateva functii de ultima generatie:

  • Fast+. Este functia care iti permite sa incarci masina cu doar jumatate din capacitate si sa speli fara a-ti face griji in legatura cu consumul de apa sau cu performanta. Gratie functiei Fast+ poti spala oricand ai nevoie, fara a astepta sa se umple cuva.
  • Down Wear. Daca vrei sa iti speli pilotele sau gecile de puf, este programul perfect. Acesta protejeaza aceste piese textile pretentioase. De asemenea, BEKO WRE6512BWW beneficiaza si de alte programe interesante pentru diverse tipuri de tesaturi, cum ar fi programul pentru articolele de lenjerie din materiale delicate.
  • Aquafusion. Este o tehnologie gandita in asa fel incat sa micsoree cantitatea de detergent care se pierde la fiecare spalare. Gratie acestei tehnologii, performanta spalarii este mai mare iar costurile sunt mai mici.
  • Mix 40+. De cele mai multe ori nu ai de spalat haine din aceeasi categorie textila, ci ai mai multe piese mixte. Programul Mix40+ iti permite sa speli impreuna materialele sintetice si cele din bumbac, fara a risca decolorarea sau distrugerea tesaturii.
  • Stoarcerea si clatirea. BEKO WRE6512BWW clateste foarte bine hainele, intr-un timp foarte scurt, dupa care le stoarce si le lasa gata de uscat.
  • Alte sisteme gandite pentru eficienta. Sistemul automat de reglare a consumului de apa sau sistem de control al balansului sunt alte argumente pentru care aceasta masina de spalat este un best buy. Pur si simplu te ajuta sa economisesti si sa speli intr-un mod cat se poate de confortabil.

Poate cea mai mare performanta insa, este faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++. Practic, este cea mai performanta varianta de masina de spalat pe care o poti achizitiona, ceea ce este cat se poate de convingator. In timp, poti economisi foarte multi bani, mai ales daca speli des.

Printre specificatiile care mai merita amintite se numara si urmatoarele: Este o masina de spalat cu capacitate de incarcare de 6 kg, are un nivel de zgomot de maxim 77 de decibeli la centrifugare, este echipata cu sisteme de siguranta pentru copii, fiind ideala pentru familiile cu prichindei si are deschidere frontala, fiind destul de confortabil de incarcat si descarcat.

Dat fiind faptul ca majoritatea celor care o folosesc sunt incantati si ca are un pret scazut, merita sa fie incercata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *