Beko WMB71031M - masina de spalat rufe

Beko WMB71031M – o masina de spalat rufe accesibila

A trecut vremea in care o masina de spalat trebuia doar sa spele. Astazi, masinile de spalat moderne pot sa faca mult mai multe lucruri, incepand cu detectarea inteligenta a greutatii hainelor si terminand cu economia de energie. Beko WMB71031M face parte din masinile inteligente. Fara sa fie o masina de spalat scumpa, aceasta inglobeaza cele mai noi tehnologii ale momentului si spala bine.

Aspect simplu si elegant

Nu, nu are legatura cu modul in care functioneaza, insa aspectul conteaza foarte mult pentru economia de spatiu si pentru intreaga imagine a baii sau a bucatariei unde vei tine acest electrocasnic.

Fara prea multe detalii care sa iasa in evidenta, Beko WMB71031M atrage prin eleganta. Este o masina alba, cu mici insertii de negru, acolo unde sunt butoanele sau acolo unde este ecranul LCD si cu finisaje placute atat vizual, cat si la atingere. Este dotata cu picioare foarte stabile, care, desi nu contribuie la design, merita sa fie amintite.

Puncte forte ale masinii

Inainte de a trece in revista fiecare detaliu tehnic, vom incerca sa scoatem in evidenta punctele cu adevarat forte ale masinii de spalat Beko WMB71031M.

– Capacitate mare de incarcare. Vei putea sa speli o multime de haine, ceea ce iti va permite sa faci economii. Capacitatea de 7 kg iti da ocazia sa speli o data la mai multe zile, in detrimentul unei spalari pe zi. Daca ai o familie mare, acest lucru este cat se poate de vizibil. Daca nu iti ajunge aceasta capacitate, Beko aduce si o varianta cu 8 kg, insa 7 par a fi mai mult decat suficiente.

– Economie de energie. Din punct de vedere energetic, Beko WMB71031M exceleaza. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca ofera un consum redus de energie in timpul spalarii.

– Control inteligent al balansului. Este un element important, deoarece ajuta la distribuirea uniforma a rufelor in tambur si elimina niste elemente extrem de neplacute, cum ar fi vibratia si zgomotul. In timpul centrifugarii, masina celor de la Beko este foarte stabila si controbuie la confortul tau fonic.

– Programe speciale pentru diverse tipuri de rufe. De acum, poti sa iti protejezi hainele de culoare inchisa, deoarece Beko WMB71031M dispune de un program destinat acestora. Indiferent ca sunt sintetice sau de bumbac, hainele vor avea culoarea protejata timp de foarte multe spalari. Pe langa acest program, masina ofera si un program pentru hainutele de copii sau unul rapid, pentru momentele in care ai nevoie urgent de anumite haine.

– Protectie pentru copii. Beko WMB71031M nu le permite copiilor sa aiba acces la panoul de control si este echipata cu mai multe elemente de siguranta. Astfel, ii vei putea lasa pe cei mici sa se joace fara probleme langa masina, fara sa iti faci griji in legatura cu ce ar putea sa faca.

– Rezistenta performanta. Nu te-ai gandi ca o simpla rezistenta poate sa imbunatateasca substantial modul de functionare al unei masini de spalat. Cu toate astea, poate. Elementul de incalzire al Beko WMB71031M protejeaza impotriva corozunii si reuseste sa reduca depunerile de calcar cu 40 % fata de o varianta standard. Pe langa asta, rezistenta Hi-Tech asigura si un consum de energie scazut, crescand durata de viata a masinii de spalat.

Detalii tehnice pentru masina Beko WMB71031M

In cifre, Beko WMB71031M suna, evident, bine. Viteza sa de centrifugare este de 1000 de rpm, numarul de programe se ridica la 11 iar dimensiunile sunt standard, de 84x60x50, ceea ce inseamna ca se potriveste in orice bucatarie.

Nu este o masina zgomotoasa, dovada fiind cei 72 de decibeli la centrifugare si cei 60 la spalare.

Per total, Beko WMB71031M este o masina de spalat performanta, care ofera o spalare de buna calitate si poate fi achizitionata fara eforturi prea mari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *