Beko WKY71033LSYB2

Un lucru foarte atractiv la produsele Beko este faptul ca pot fi surprinzatoare. Aceasta masina de spalat rufe Beko WKY71033LSYB2 este un exemplu cat se poate de clar in acest sens, surpriza fiind data de aspect. Este una dintre putinele masini de spalat rufe care au alta culoare decat alb sau negru, fiind construita dintr-un material gri, lucru care atrage atentia si ii convinge pe toti cei care sunt ceva mai excentrici.

Pe langa culoare, masina celor de la Beko iese in evidenta si prin micile detalii estetice care o fac deosebita, indiferent ca o pui intr-o baie, in bucatarie sau pe hol.

Aspectul este important, insa mult mai importante sunt dotarile cu care vine masina de spalat. Aceasta trebuie sa fie economica, sa functioneze bine si rapid si sa dispuna de cat mai multe tehnologii moderne. Desi este relativ ieftina, Beko WKY71033LSYB2 raspunde tuturor acestor cerinte fara niciun fel de problema:

  • Este construita in asa fel incat sa consume putin. Face parte din clasa e eficienta energetica, ceea ce genereaza consum redus de energie, dispune de tehnologia AquaFusion, ceea ce asigura un consum mic de detergent si este echipata cu Optisense, un ansamblu de senzori care ajuta la spalarea rufelor in asa fel incat sa fie protejate.
  • Dispune de foarte multe tehnologii moderne. Am amintit de AquaFusion si de Optisense. Pe langa acestea, poti descoperi si Durable Heater, o rezistenta nichelata care protejeaza masina impotriva coroziunii, dar si Pet Hair Removel. Pentru iubitorii de animale aceasta ultima inovattie este extrem de atractiva.
  • Programe. In ceea ce priveste programele, lucrurile stau foarte bine. Daca ai un bebelus, exista un program care poate sa spele hainele in asa fel incat sa ii protejeze pielea. Daca ai foarte multe haine negre, programul Dark Care te ajuta sa le speli fara sa isi piarda din culoare sau din farmec iar daca vrei sa speli rapid, ai programe care iti ofera hainele curate in doar cateva zeci de minute.

Date tehnice ale masinii de spalat Beko WKY71033LSYB2

In ceea ce priveste tehnologiile, masina de spalat construita de Beko este cat se poate de convingatoare. Specificatiile standard sunt si ele la fel de convingatoare:

  • Are dimensiuni standard de 45 x 60 x 84 de centimetri. Este, practic, o masina de spalat slim, care se integreaza foarte bine intr-o incapere de dimensiuni reduse si economiseste spatiu pretios.
  • Se incarca frontal si are o capacitate mare, de pana la 7 kg. Astfel, este ideala atat pentru familiile de mici dimensiuni, cat si pentru cele care au pana la 5 membri.
  • Ofera protectie pentru cei mici. In acest sens isi blocheaza interfata atuci cand functioneaza;
  • Este silentioasa. Atunci cand este in procesul de centrifugare produce un zgomot de doar 75 de decibeli. Atunci cand spala este, intr-adevar, ceva mai zgomotoasa decat alte masini de spalat, avand un zgomot de 64 de decibeli. Totusi, nu este o valoare deranjanta.
  • Poate sa fie controlata cu usurinta cu ajutorul panoului LED foarte intuitiv.

Evident, exista o multime de alte masini de spalat bune pe piata, produse inclusiv de Beko. Totusi, Beko WKY71033LSYB2 pare a fi una dintre cele mai echilibrate optiuni pe care le ai la dispozitie. Daca tii cont si de faptul ca are un design unic, poti ajunge la concluzia ca merita achizitionata.

Un argument foarte puternic in favoarea acestei masini este faptul ca are o multime de pareri bune si foarte bune din partea utilizatorilor, ceea ce inseamna ca este un produs bun, care ofera eficienta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *