Beko RCNA400E21DZXP

Astazi vom incerca sa discutam despre combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP.

Atunci cand cumperi o combina frigorifica, scopul principal este acela de a obtine racire si congelare a alimentelor si bauturilor. Din fericire, la acest capitol mai toate combinele stau bine, indiferent ca este vorba despre produse de buget sau despre produse mai costisitoare. Astfel, diferentierea trebuie sa o faci in functie de micile detalii.

Tocmai aceste mici detalii fac din Beko RCNA400E21DZXP o achizitie inteligenta. Este o combina frigorifica pe care o poti achizitiona la un pret mediu si reuseste sa te convinga prin cateva lucruri foarte atractive.

Care sunt principalele dotari ale combinei Beko RCNA400E21DZXP?

  • Dispune de un compartiment special care mentine fructele si legumele proaspete pana la 30 de zile. Tehnologia cu care a fost construit acest compartiment se numeste Everfresh si regleaza umiditatea la interior. Cu un grad de umiditate minim, fructele si legumele vor rezista de pana la 3 ori mai mult decat intr-un frigider obisnuit.
  • Raceste prin tehnologia NeoFrost. Aceasta are tot rolul de a pastra alimentele in cele mai bune conditii, dar si de a economisi energie. NeoFrost raceste prin curenti de aer ventilati independent in cele doua compartimente ale combinei. De asemenea, reuseste sa echilibreze temperatura ori de cate ori se deschide usa.
  • Dispune de un filtru de carbon impotriva mirosurilor neplacute. Este un mare plus pe care nu multe electrocasnice il au. La un moment dat, umezeala, alimentele care se degradeaza si trecerea timpului pot duce la aparitia bacteriilor si a mirosurilor neplacute in frigider. Nu este cazul lui Beko RCNA400E21DZXP care dispune de Active Odour Filter. Filtrul activ de carbon asigura un nivel ridicat de igiena si elimina mirosurile neplacute atunci cand circula aerul.
  • Este echipata cu Ion Guard. Atentia pentru igiena merge mai departe de atat, frigiderul fiind dotat cu Ion Guard. Ionii negativi din interiorul frigiderului neutralizeaza bacteriile si microorganismele ceea ce face totul sa fie mult mai sanatos.
  • Poate sa pastreze alimentele intacte chiar si atunci cand se ia curentul. Mai exact, timp de 20 de ore nu trebuie sa iti faci probleme legate de alimente, chiar si atunci cand energia electrica nu este disponibila.
  • Este echipata cu dispenser de apa. In felul acesta nu va trebui sa deschizi tot timpul usa pentru a bea apa rece.

Cum este construita?

Nu doar tehnologiile moderne sunt cele care te vor convinge, ci si modul de constructie. Beko RCNA400E21DZXP este foarte incapatoare, avand un volum total de 400 de litri, este echipata cu usi reversibile, in asa fel incat sa se poata integra fara probleme oriunde si este economica.

Economia este, de fapt, o preocupare foarte mare a celor de la Beko, motiv pentru care produsul face parte din clasa de eficienta energetica A+.

Exteriorul este unul atractiv, fiind realizat dintr-un inox antiamprenta. Vei obtine, asadar, o incapere futurista si foarte placuta din punct de vedere estetic, fara sa cureti tot timpul usile de amprente.

Combina celor de la Beko se mai remarca si prin faptul ca nu este absolut deloc zgomotoasa, geenerand doar 43 de decibeli, ceea ce iti permite sa stai langa ea fara a fi deranjat de zgomot.

Ceea ce este cel mai convingator insa, este faptul ca toti cei care o folosesc sunt incantati. Numarul mare de review-uri, majoritatea de 4 si 5 stele, reusesc sa incline foarte mult balanta catre achizitia acestui produs.

Merita, asadar, sa investesti in Beko RCNA400E21DZXP?

Da! Raspunsul este motivat de numeroasele dotari de ultima generatie, de pretul decent ( desi nu este o combina tocmai ieftina, poate sa fie gasita la diverse oferte ) si de parerile pozitive obtinute de la cei care o folosesc. Pe langa asta, un important bonus este faptul ca arata bine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *