BEKO RCNA365E20ZXP

Daca iti doresti o combina frigorifica performanta, BEKO RCNA365E20ZXP s-ar putea sa iti atraga atentia. In primul rand iti va atrage atentia prin aspect, fiind o combina aratoasa si in al doilea rand te va incanta prin numeroasele dotari. Unele dintre dotari sunt de ultima generatie si inglobeaza tehnologii moderne, in timp ce altele sunt bazate pe inovatii simple si eficiente.

Aspectul acestei combine frigorifice

Aminteam de faptul ca BEKO RCNA365E20ZXP te atrage prin aspect. Nu este o combina care sa aiba foarte multe lucruri prin care sa iasa in evidenta, insa este simpla si eleganta. Un mare plus este culoarea argintie, care te duce instant cu gandul la curatenie si plaseaza combina in orice ambient. Dimensiunile sunt standard, putand sa fie pusa aproape oriunde iar usile sunt reversibile, ceea ce este un foarte mare plus deoarece poti sa alegi directia in care sa se deschida.

Tehnologiile moderne si inovatiile oferite de Beko

Sunt cele care te vor convinge cu adevarat ca BEKO RCNA365E20ZXP merita sa fie achizitionata:

  • Compartimentul EverFresh+. Este cel care va pastra legumele si verdeturile proaspete pentru o perioada foarte mare de timp. mai exact, te poti bucura de ele pana la 30 de zile, in conditiile in care sertarul EverFresh pastreaza un nivel optim al umiditatii si reduce efectul de ofilire. In acest compartiment, legumele rezista de pana la 3 ori mai mult decat intr-un frigider normal.
  • NeoFrost Dual Cooling. Este o alta dotare importanta prin care se asigura conditii excelente de conservare. Aceasta tehnologi combina sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigurand o racire perfecta prin intermediul curentilor de aer. Nu vei avea gheata pe peretii frigiderului si nici pe cei ai congelatorului, ceea ce inseamna ca ideea de dezghetare va disparea in totalitate.
  • Ion Guard. Sanatatea conteaza foarte mult. Tocmai de aceea, aceasta combina este dotata cu Ion Guard, o tehnologie prin care sunt neutralizate toate bacteriile si microorganismele din frigider. Vor disparea, asadar, mirosurile neplacute iar aerul din interior va fi curat pe o perioada lunga de timp.
  • Filtrul de carbon activ. Este un alt strat de protectie care contribuie la un aer curat in interiorul frigiderului.
  • Compartimentul de zero grade. Carnea proaspata, pestele si legumele stau mult mai bine la temperatura de zero grade Celsius. BEKO RCNA365E20ZXP dispune de un compartiment special care asigura aceasta temperatura si te ajuta sa faci economii substantiale atunci cand vrei sa achizitionezi legume sau carnuri.

Structura interioara a combinei este gandita foarte bine, cu sertar pentru sticlele de vin, cu polite pentru sticlele mari de apa si o iluminare perfecta. Rafturile sunt realizate din sticla securizata si rezista la greutati mari, de pana la 25 de kg. Un lucru foarte atractiv pentru multi oameni este faptul ca exista un ecran LCD de unde pot fi controlate temperaturile si alte detalii.

Ce trebuie sa mai stii despre BEKO RCNA365E20ZXP?

Este un electrocasnic incapator, avand un volum total de 365 de litri. Este potrivit, asadar, pentru familiile cu 3 sau 4 membri. Nu este cel mai silentios produs de acest fel, insa nu este nici foarte zgomotos. Atunci cand functioneaza emite un zgomot de pana la 43 de decibeli. In ceea ce priveste consumul de curent electric, face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce ii asigura un consum anual de energie de 331 kWh. Vei plati aproximativ 200 de lei pe an pentru curentul consumat de acest aparat.

Ceea ce este foarte incurajator insa, este faptul ca are o multime de opinii pozitive si foarte pozitive din partea celor care il folsesc. Dat fiind faptul ca poate sa fie achizitionat la un pret mic spre mediu, putem concluziona ca este o achizitie inteligenta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *