Beko HTV8733XS0

Unul dintre brandurile in care poti avea cea mai mare incredere atunci cand vine vorba despre electrocasnice este Beko. De-a lungul ultimilor ani a demonstrat ca poate sa faca frigidere, masini de spalat sau aragazuri de cea mai buna calitate. Este si cazul lui Beko HTV8733XS0, o masina de spalat extrem de performanta, care ofera o spalare eficienta, arata bine si este economica pe termen lung.

Daca ideea acestei masini de spalat te incanta, iata ce treubuie sa stii despre ea:

Design. Este o masina simpla, cu un design decent. Nu este cea mai futurista solutie pe care o poti cumpara, insa arata bine si se integreaza de minune oriunde o pui: in baie, in bucatarie sau intr-un loc special pentru ea. Dimensiunile sale sunt standard iar greutatea este de 69 de kg. Acest lucru inseamna stabilitate in timpul spalarii.

Programe. Programele cu care este echipata aceasta masina de spalat sunt cele mai convingatoare. Wash and Wear, spre exemplu, iti permite sa speli si sa usuci haine in doar 60 de minute, in asa fel incat sa te bucuri de ele cat mai repede posibil. Este adevarat ca pentru acest program trebuie sa incarci masina cu doar 1 kg de haine, insa este mai mult decat suficient daca ai nevoie de camasa ta preferata. Programele continua cu cel de protectie pentru hainele bebelusilor, cu programul rapid care dureaza doar 28 de minute sau cu programul special pentru camasi si pentru lana.

Motor. Motorul este unul dintre punctele forte ale acestei masini de spalat. Acesta este dotat cu tehnologia Prosmartinverter, ceea ce ii asigura o functionare silentioasa si economica. Dovada clara asupra faptului ca motorul este de o calitate foarte buna este faptul ca are nu mai putin de 10 ani de garantie.

Tehnologii moderne. Beko HTV8733XS0 este una dintre cele mai moderne masini de spalat rufe, atunci cand vine vorba despre tehnologiile cu care este dotata. Dintre acestea, cele mai importante sunt Aquawave, care asigura miscari ce nu afecteaza tesatura si usuca hainele intr-un ritm cat se poate de natural, Aquafusion, care reduce cantitatea de detergent pierduta in timpul spalarii sau alte tehnologii, care nu sunt atat de complexe, insa sunt inteligente.

Principalele specificatii ale lui Beko HTV8733XS0

Doarile simple conteaza si ele foarte mult. Este bine sa stii, spre exemplu, ca Beko HTV8733XS0 are o capacitate de incarcare de doar 8 kg. Este o capacitate mare, suficienta pentru o familie de 4 sau 5 membri. Incarcarea se face frontal iar spalarea este foarte rapida.

Evident, vedeta masinii de spalat este uscatorul. Acest produs al celor de la Beko poate sa usuce haine intr-un timp foarte scurt, protejandu-le foarte bine. Este adevarat ca atunci cand vine vorba despre uscare, capacitatea este mai mica: doar 5 kg. Acest lucru nu inseamna, insa, ca nu te vei bucura de toate avantajele produsului.

Beko HTV8733XS0 este economica atat la spalare cat si la uscare, facand parte din clasa de eficienta A, nivelul maxim de zgomot pe care il produce este de 77 de decibeli iar controlul se face simplu, printr-un ecran digital.

Daca tinem cont de faptul ca este o masina de spalat dotata cu uscator, ceea ce usureaza extrem de mult viata oricarei persoane, Beko HTV8733XS0 este un best buy. Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat din aceasta categorie si are mare avantaj prin faptul ca este produsa de Beko. Practic, poti sa o achizitionezi cu incredere, stiind ca ai o garantie uriasa, de pana la 10 ani la motor si 5 ani la celelalte piese si stiind ca majoritatea utilizatorilor care folosesc aceste masini de spalat sunt cat se poate de incantati de achizitie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *