Beko DBK 386 WDR+, combina frigorifica economica

Traiesti intr-o lume moderna, motiv pentru care ai nevoie de cat mai multe lucruri moderne in jurul tau. Tehnologia a reusit sa fie implementata peste tot, motiv pentru care o vei descoperi nu doar in telefoane si calculatoare, ci si in electrocasnicele pe care le folosesti zi de zi. Un exemplu cat se poate de clar este combina frigorifica Beko 386 WDR+, care se remarca prin aspect, prin dotari si mai ales prin faptul ca este construita in asa fel incat sa fie cat mai economica.

Aspectul combinei frigorifice

Cei de la Beko au construit aceasta combina gandindu-se la partea practica a sa, sau cel putin aceasta este o prima impresie. Este o combina ingusta, care incape fara probleme intr-o bucatarie de dimensiuni reduse, insa in acelasi timp este suficient de incapatoare. Finisajele sale sunt simple si placute, potrivite pentru orice stil ambiental. Vedeta este dispenserul de apa, care are atat rol estetic, cat si functional. Acesta iti permite sa bei apa rece oricand, fara a fi nevoit sa deschizi usa frigiderului. Nu vei descoperi in aceasta combina un produs iesit din comun, insa rolul sau nu este acela de a uimi din punct de vedere estetic, ci mai degraba din punct de vedere al functionalitatii.

Functii inteligente ale combinei Beko DBK 386

Odata ce deschizi usile combinei, descoperi ca este construita in asa fel incat sa fie foarte eficienta. Are implementate mai multe tehnologii moderne, care au rolul de a economisi energie si de a pastra toate alimentele intr-o stare cat mai buna:

  • Active Fresh Blue Light. Este o solutie cat se poate de eleganta prin care este mentinut efectul de fotosinteza. Cu ajutorul unei simple lumini albastre, legumele si fructele rezista cu 30% mai mult decat in mod normal.
  • Auto Defrost. Este o functie care te scapa de grijile dezghetarii. Este prezenta la din ce in ce mai multe frigidere si combine, neputand sa lipseasca de la un produs Beko.
  • Voice recorder. Daca obisnuiesti sa lasi biletele cu mesaje pe frigider, poti uita de ele. Beko DBK 386 WDR+ dispune de functia Voice Recorder. Aceasta iti permite sa inregistrezi mesaje vocale de pana la 60 de secunde. De asemenea, are si rolul de alarma sau de timer.

Tehnologiilor moderne nu le puteau lipsi materialele de buna calitate si o compartimentare inteligenta. Multe dintre caracteristicile acestei combine sun banale, dar extrem de utile.

Spre exemplu, dispune de usi reversibile, care se pot muta pe orice parte, in functie de spatiul pe care il ai la dispoizite.

Cutia cu legume si fructe este realizata din materiale de buna calitate si este foarte incapatoare, iar rafturile sunt realizate dintr-o sticla securizata foarte rezistenta, care poate face fata unor greutati de peste 25 de kg. In ceea ce priveste compartimentele din congelator, acestea sunt gandite in asa fel incat orice ai dori sa congelezi sa ajunga la starea optima cat mai repede.

Beko DBK 386 WDR+ mai este dotat si cu iluminare interioara sau termostat reglabil, ceea ce il face foarte eficient.

Ceea ce este cu adevarat atractiv insa, este pretul. Acesta este mai mic decat al unor produse similare si completeaza faptul ca aceasta combina face parte din clasa de eficienta A+. Practic, optand pentru acest produs ajungi sa economisesti destul de multi bani si te bucuri mereu de alimente sanatoase si gustoase.

Ce altceva mai merita amintit despre combina Beko DBK 386 WDR+?

Este un produs silentios, care are un nivel de zgomot de doar 42 de decibeli, are o autonomie de 18 ore fara curent electric si are un volum total de 325 de litri, suficient de mare pentru o familie de 3 persoane.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *