Arctic EF5800A+

Arctic EF6100A+ – o masina cu un pret corect

Pentru cei care isi doresc o masina de spalat ieftina si eficienta, Arctic EF6100A+ poate fi o alegere excelenta. Este o masina produsa de unul dintre cei mai mari producatori ai lumii, atunci cand vine vorba despre electrocasnice si este dotata cu functii de ultima generatie, in ciuda pretului mic.

Arctic EF6100A+ o masina eleganta

In primul rand, poti descoperi o eleganta deosebita la aceasta masina de spalat. Este simpla, insa in acelasi timp denota bun gust in constructie. Cei de la Arctic au ales culoarea alb pentru a crea intreaga masina si au optat pentru mici detalii care completeaza perfect din punct de vedere estetic, cum ar fi manerul sertarului pentru detergent.

Vei descoperi o masina stabila, care are 55 de kg si dimensiuni standard. Astfel, poti sa o pui oriunde, indiferent ca alegi bucataria sau baia.

Elemente care ies in evident la Arctic EF6100A+

Chiar daca este o masina pe care o poti achizitiona cu buget redus, Arctic EF6100A+ aduce cateva functii deosebite, care ies in evidenta :

– Flow Control System. Este o functie care pastreaza detergentul in masina pana in momentul in care hainele sunt clatite. In felul acesta, vei folosi detergentul la maxim si vei putea sa economisesti peste 5 kg in fiecare an. Pe langa detergent, aceasta functie te ajuta sa economisesti si energie si apa.

– Design special in forma de S. Designul S-Shape de la nivelul peretilor laterali ofera o eficienta maxima atunci cand vine vorba despre vibratiile din timpul spalarii. Indiferent ce program alegi, acest design iti ofera un zgomot redus.

– Economie de energie. Arctic EF6100A+ face parte din clasa de eficienta energetica A. Acest lucru inseamna economii substantiale la factura, in fiecare luna.

– Senzori inteligenti. Un alt lucru care iese in evidenta este tehnologia Smart Sensors. Datorita acestei tehnologii, consumul de la fiecare spalare este redus. Cei 4 senzori speciali pot sa regleze in mod automat temperatura apei, nivelul de spuma si viteza motorului la spalare, generand confort si eficienta.

-Control al balansului. Nu in ultimul rand, Arctic EF6100A+ beneficiaza de un sistem de control al balansului. Acesta are rolul de a distribui in mod uniform rufele si de a diminua vibratiile ce au loc in timpul stoarcerii. Astfel, nivelul de zgomot este mai mic iar eficienta creste .

– Capacitate mare de incarcare. 6 kg de haine. Aceasta este capacitatea pe care o poate spala masina creata de cei de la Arctic. Este suficienta pentru a face fata unei familii de 4 persoane si pentru a micsora destul de mult frecventa cu care speli hainele.

Cifrele acestei masini de spalat

Atunci cand vorbim despre cifre, masina de spalat a celor de la Arctic este foarte atractiva. Pe langa o capacitate de incarcare de 6 kg si o greutate de 55 de kg, masina uimeste prin urmatoarele numere:

– Viteza de centrifugare de 1000 de rotatii pe minut;

– Nu mai putin de 7 programe destinate diverselor tipuri de haine. Astfel, poti spala bumbac, lana, sintetice sau haine delicate intr-un mod special construit pentru ele;

– Nivel de zgomot redus. Nivelul de zgomot ajunge la 76 de decibeli in momentul in care are loc stoarcerea si la 60 de decibeli in timpul spalarii.

Per total, Arctic EF6100A+ este o masina de spalat destinata celor care au un buget decent, insa isi doresc solutii cat mai eficiente in ceea ce priveste curatenia hainelor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *