Arctic EF5800A+

Arctic EF5800A+ – o masina simpla si de incredere

Esti in cautarea unei masini de spalat ieftine? Nicio problema! Cei de la Arctic au construit pentru tine o masina de spalat care pe langa faptul ca are un pret scazut, ofera si performanta.Arctic EF5800A+ este o solutie ideala pentru cei care au un buget redus, in conditiile in care ofera un aspect fizic placut, ofera eficienta energetica si spalare de cea mai buna calitate.

Aspectul lui Arctic EF5800A+

Din punct de vedere estetic, Arctic EF5800A+ atrage prin finisaje de buna calitate. Este construita cu bun gust iar acest lucru se vede in fiecare detaliu. Cei de la Arctic au ales sa foloseasca culoarea alba peste tot, insa acest lucru nu face decat sa ii sporeasca masinii imaginea extrem de pura.

Cu dimensiuni standard, Arctic EF5800A+ se potriveste de minune peste tot si poate sa fie un ajutor de nadejde pentru orice gospodina sau de ce nu, pentru orice gospodar.

Functii care recomanda aceasta masina de spalat

In ciuda pretului mic, Arctic EF5800A+ este foarte bine dotata. Aceasta dispune de functia Flow control, care duce la economii substantiale de detergent, prin pastrarea lui in masina pana in momentul clatirii.

De asemenea, pe lateral, masina este construita in forma de S. Acest lucru are o explicatie foarte buna si nu, nu este o explicatie estetica. Se pare ca forma S elimina vibratiile din timpul spalarii. Astfel, zgomotul si neplacerile create de orice masina in timpul centrifugarii, pot sa dispara.

Arctic EF5800A+ este, de asemenea, o masina economica. Aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A+ si reuseste sa economiseasca foarte multa energie, apa si detergent in timpul in care functioneaza.

Printre elementele extrem de atractive, specifice Arctic, se numara tehnologia Smart Sensors. Aceasta este exact asa cum suna: impresionanta. Poate controla temperatura apei, nivelul de spuma, tensiunea de alimentare si viteza motorului la centrifugare si spalare, oferind in felula cesta eficienta  pe termen lung. O masina dotata cu o astfel de functie poate avea o durata de viata mult mai mare decat una normala.

In cadrul functiilor care recomanda masina putem sa amintim si sistemul electronic de control al balansului. Acesta are rolul de a distribui uniform rufele in interiorul tamburului si la fel ca si in cazul formei S, de a elimina sau de a diminua vibratiile si zgomotul.

Capacitate si alte detalii tehnice

Cantitatea de haine pe care o poti spala cu aceasta masina este de 5 kg, asadar, este ideala pentru o familie mica, de 3 persoane.

Orice persoana care a mai utilizat o masina de spalat va fi interesata de programele pe care le are masina. Arctic EF5800A+ este echipata cu mai multe programe, special dedicate diverselor tipuri de materiale. Astfel, vei gasi programe pentru bumbac, pentru bumbac eco, pentru  materiale sintetice, pentru spalare manuala si chiar un program scurt, de doar 30 de minute. In total, exista nu mai putin de 15 programe, fiecare putand sa fie foarte util in timp.

Daca esti un pasionat al cifrelor, ai putea sa retii faptul ca Arctic EF5800A+ ofera o viteza de centrifugare de 800 de rotatii pe minut, consuma 0.765 de kwh si n fiecare an, are un consum mediu de apa de aproximativ 9900 de litri.  In ceea ce priveste zgomotul, in momentul centrifugarii atinge 76 de decibeli iar in momentul spalarii 61.

Per total, Arctic EF5800A+ este o masina de spalat performanta, mai ales daca o raportam la pret. Daca nu ai pretentii uriase, dorind doar calitate, atunci este masina de spalat perfecta pentru tine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *