Arctic CB5200A++

Arctic CB5200A++ – capacitate de incarcare de 5kg

Arctic CB5200A++este o mașina de spalat care isi face treaba. Creata de unul dintre cei mai mari producatori ai lumii , atunci cand vine vorba despre masini de spalat, reuseste sa ofere eficienta si economie de timp, energie si bani.

Designul lui Arctic CB5200A++

Nu este o masina care iese in evidenta prin aspect, insa acest lucru nu inseamna ca nu arata bine. Vei descoperi in Arctic CB5200A++ o solutie perfecta, din punct de vedere estetic, care se potriveste de minune in orice spatiu. Indiferent ca vrei sa o pui in bucatarie sau in baie, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste integrarea sa.

Poate inlocui cu succes vechea masina, deoarece are niste dimensiuni standard, de 84 x 60 x 41.5 centimetri si poate da un nou aer spatiului in care este.

Cei de la Arctic au ales culoarea alba, deoarece este o culoare standard si denota curatenie.

Date tehnice ale masinii

Eficienta nu este data de aspect insa, ci de modul in care masina spala. Din fericire, contine o multime de functii moderne,care o fac o masina cat se poate de puternica.

Pe peretii laterali, vei putea descoperi un design deosebit, in forma de S. Desi ai putea crede ca este strict cu rol estetic, acesta este mai mult de atat. Datorita lui, masina este mult mai stabila si reuseste sa controleze cu usurinta vibratiile din timpul spalarii. Rezultatele sunt evidente: zgomot mai mic si consum redus de energie.

Raportandu-ne la consum, descoperim consum redus inclusiv la detergent. Responsabila este functia Flow Control Sistem. Aceasta pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii, ceea ce duce la economii substantiale, ce ajung la 5.5 kg de detergent an de an.

Daca te-ai obisnuit cu facturi mari, atunci cand vine vorba despre curent electric, vei fi un utilizator uimit de consumul redus al lui Arctic CB5200A++. Clasa de eficienta energetica A+ asigura un consum responsabil, prietenos cu natura si cu buzunarul tau.

Printre atatea elemente deosebite, Arctic CB5200A+ +inca uimeste, oferind o tehnologie smart, cu 4 senzori speciali. Astfel, poate sa controleze cu usurinta temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului si tensiunea de alimentare, in asa fel incat sa ofere o eficienta sporita.

Odata ce ai achizitionat aceasta masina de spalat, te vei bucura de un plus de flexibilitate. Capacitatea de incarcare este una standard, de 5 kg, insa ceea ce iti va oferi flexibilitate este faptul ca poti programa masina sa spele oricand, chiar si atunci cand nu esti acasa. Este extrem de placut sa vii de la munca si sa ai hainele spalate.

Inginerii celor de la Arctic s-au gandit la toate, inclusiv la siguranta celor mici. Chiar daca ai un copil nazdravan, care obisnuieste sa apese pe toate butoanele, atat masina cat si el sunt in deplina siguranta unul alaturi de celalalt. Functia Child Lock blocheaza orice buton in timpul functionarii, permitandu-ti sa iti vezi de treaba fara sa stai permanent cu ochii pe cel mic.

Arctic CB5200A++ ofera si o varietate mare de programe. Astfel, hainele sintetice, bumbacul eco sau bumbacul simplu se bucura de programe speciale pentru ele. Vei putea sa speli inclusiv haine de culori mixte, fara sa iti faci probleme in legatura cu culorile iesite, cu programul Mixt 40.

Daca esti in graba, masina este dotata inclusiv cu un program ultra rapid, care dureaza nu mai putin de 14 minute. Evident, spala doar hainele cu un grad redus de murdarie, insa este suficient pentru a-ti curata camasa preferata foarte repede.

Arctic CB5200A++ este o varianta excelenta pentru cei care doresc haine curate si in acelasi timp, vor sa economiseasca energie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *