Arctic AK60406NFMT++

Cu totii avem un frigider sau o combina frigorifica in casa, scopul unui astfel de aparat fiind cat se poate de clar: sa raceasca si sa pastreze proaspete alimentele. Totusi, in ultimii ani au aparut o multime de aparate frigorifice cu dotari mult mai complexe de atat, ceea ce a crescut pretentiile utilizatorilor. Daca vrei sa iti cumperi astazi o combina frigorifica, iti doresti sa fie cat mai incapatoare, sa aiba un consum redus de energie, sa nu fie zgomotoasa si sa fie bine optimizata in asa fel incat utilizarea ei sa fie cat mai simpla. Bazandu-se pe toate aceste cerinte, cei de la Arctic au creat AK60406NFMT++.

Brandul romanesc cu o istorie foarte bogata in spate a reusit sa se integreze foarte bine in societatea moderna, iar dovada clara este aceasta combina frigorifica foarte bine dotata, care iese in evidenta prin urmatoarele lucruri:

  • Un consum redus de energie. Face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum cu pana la 29% mai mic decat in cazul unei combine din clasa de eficienta A+.
  • Posibilitatea de a fi incorporata. Daca iti doresti o combina frigorifica pe care sa o poti integra in mobilierul de bucatarie, Arctic AK60406NFMT++ este varianta perfecta. Desi arata foarte bine si designul ales de producator, acesta poate sa fie ascuns in spatele unei usi care sa respecte liniile mobilierului.
  • Nu ingheata. Sistemul de racire este foarte performant si permite racirea fara a forma gheata. Astfel, va disparea necesitatea dezghetarii periodice. Aceast lucru este posibil gratie curentilor de aer care mentin o umiditate optima. Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer nu este doar o solutie care sa te scuteasca de dezghetat, ci si una care pastreaza alimentele proaspete mai mult timp.
  • Congelare.Unul dintre compartimentele congelatorului este construit in asa fel incat sa permita congelarea rapida. In felul acesta, poti obtine gheata mult mai repede decat o faceai in trecut.
  • Compartiment optimizat pentru alimente perisabile. Laptele sau carnea vor ramane proaspete mai mult timp in acest compartiment care pastreaza tot timpul o temperatura la limita inghetului. In felul acesta nu va trebui sa congelezi alimentele, dar nici sa le gatesti rapid pentru a nu se strica.
  • Compartiment pentru legume. Fructele si legumele raman si ele proaspete mai multa vreme datorita acestui compartiment.
  • Avertizare sonora in cazul in care usa sta deschisa mai mult decat trebuie. Exista situatii in care uiti usa frigiderului deschisa, ceea ce poate duce la un consum mare de energie si la degradarea rapida a alimentelor. Arctic AK60406NFMT++ te avertizeaza ori de cate ori usa ramane deschisa pentru o perioada mai mare de 1 minut.
  • O compartimentare inteligenta. Micile detalii pot sa faca diferenta. Astfel, orice utilizator va fi incantat de faptul ca poate sa puna sticle de dimensiuni mari pe usa frigiderului sau ca are la dispozitie rafturi de sticla foarte rezistente, care pot fi mutate in functie de dorinta fiecaruia.
  • Usi reversibile. Poti deschide usa in ce directie doresti, deoarece o poti monta fie pe stanga, fie pe dreapta.

Multe dintre dotari sunt marunte, insa sunt cat se poate de inteligente. Cu siguranta, cei care aleg sa cumpere aceasta combina vor descoperi cu incantare si alte caracteristici, cum ar fi faptul ca este extrem de silentioasa. Cei 40 de decibeli sunt foarte prietenosi cu urechile oricarei persoane, chiar si atunci cand acea persoana sta langa combina.

Daca alegi sa nu o incorporezi, ci sa o pui in bucatarie asa cum este, te vei bucura si de un aspect metalic foarte placut, care da senzatia de curatenie.

AK60406NFMT++ este o combina foarte echilibrata din punct de vedere al raportului intre dotari si cost, motiv pentru care merita sa fie luata in calcul. UN mare plus este dat de numeroasele pareri bune pe care le are din partea utilizatorilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *