Arctic AK60355NFEMT+

Romanii de la Arctic au inceput sa produca aparate frigorifice din ce in ce mai eficiente si de interesante. Majoritatea inglobeaza functii moderne intr-o constructie gandita pentru buget redus sau mediu, dovada clara fiind si acest Arctic AK60355NFEMT+. Este o combina eleganta, incapatoare si economica, ingloband o multime de functii moderne, unele dintre ele de-a dreptul uimitoare pentru pretul solicitat de producator.

Prin ce se remarca Arctic AK60355NFEMT+?

Un prim lucru prin care se remarca este aspectul. Cei de la Arctic au mizat pe un design minimalist, cu foarte putine detalii care ies in evidenta. Unul dintre aceste detalii este ecranul LED prin care se poate controla modul de functionare al aparatului. Intreaga suprafata este realizata din inox, ceea ce creaza senzatia de curatenie si ii permite sa fie montat oriunde in bucatarie.

Dupa ce te convinge aspectul, dotarile nu fac altceva decat sa confirme ca Arctic AK60355NFEMT+ este o achizitie inteligenta. Cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Full No Frost. Este o tehnologie care elimina riscul de formare a ghetii, mentinand un nivel optim de umiditate in interiorul frigiderului si in interiorul congelatorului. Astfel, nevoia de dezghetare periodica dispare iar alimentele sunt mereu proaspete.
  • Air Flow Dual Tech. Este o tehnologie inovatoare cu ajutorul careia curentii de aer se plimba prin interiorul frigiderului si al congelatorului, distribuind uniform temperatura. Efectul consta in impiedicarea amestecului intre mirosuri, prevenirea deshidratarii si pastrarea fructelor si a legumelor proaspete pe o perioada mai mare de timp.
  • Fresh Max 0 Grade. Sertarul gandit special pastreaza mereu o temperatura putin peste 0 grade Celsius, in asa fel incat sa nu inghete, insa nici sa nu se strice. Poate sa fie folosit pentru carne, lactate si evident, fructe si legume.
  • Compartiment spatios pentru fructe si legume. De asemenea, este un compartiment gandit foarte bine, care asigura o temperatura si o umiditate optima.
  • Tehnologia Energy Saver. Easte o alta tehnologie extrem de utila care asigura un consum redus de energie pe termen lung, fara ca functionarea aparatului sa aiba de suferit. Pentru o economie cat mai mare sunt oprite indicatoarele luminoase de pe display si este optimizat modul de functionare. Chiar si LED-ul interior contribuie decisiv la salvarea de energie, acesta degajand mai putina caldura si consumand de 7 ori mai putina energie.
  • Eco Buzz. Este un sistem simplu si extrem de eficient, care te avertizeaza sonor in momentul in care uiti usa de la frigider deschisa sau pur si simplu o tii deschisa mai mult timp decat ar trebui. Acest sistem ajuta la pastrarea alimentelor cat mai proaspete pentru o perioada lunga de timp si la un consum de energie scazut.
  • Functia vacanta. Atunci cand pleci in vacanta temperatura este ajustata in asa fel incat sa genereze un consum redus de energie, insa in acelasi timp sa pastreze cat mai mult alimentele proaspete.

Micile detalii fac si ele diferenta

Pe langa tehnologiile majore si buna optimizare a consumului, exista si mici detalii care fac diferenta. Display-ul LCD, Termostatul ajustabil sau simplul fapt ca usile sunt reversibile reprezinta un mare plussi transforma aceasta combina intr-un produs foarte eficient.

Arctic AK60355NFEMT+. este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot de doar 43 de decibeli si are un sistem de dezghetare automat, in asa fel incat sa nu fii nevoit sa il dezgheti ocazional. In cazul in care se ia curentul poate sa pastreze tot ceea ce are in el proaspat timp de 17 ore.

Fara a fi scumpa, aceasta combina reuseste sa aduca o multime de tehnologii moderne si este o solutie excelenta pentru cei care vor un produs echilibrat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *