Combina frigorifica Arctic AK54305+

Arctic AK54305+: raport calitate-pret excelent

Arctic AK54305+ este un best buy in materie de combine frigorifice. Produsa de unul dintre cele mai importante branduri romanesti, combina se remarca printr-un design simplu, o functionare economica si foarte multe pareri bune din partea celor care o folosesc deja.

Aspectul combinei

De cele mai multe ori, prima impresie conteaza foarte mult. Nu vei gasi in Arctic AK54305+ ceva iesit din comun, insa vei descoperi o simplitate eleganta. De culoare alba, aceasta combina se potriveste in orice incapere, fara niciun fel de probleme. Cei care au desenat-o au mizat pe linii simple si curate, care sa denote calitate, insa in acelasi timp sa nu iasa prea tare in evidenta.

Functionalitatea lui Arctic AK54305+

Daca la capitolul aspect poate sa fie trecuta cu vederea, la capitolul functionalitate este o combina excelenta. Este echipata cu tot felul de tehnologii moderne, este gandita in asa fel incat sa consume cat mai putina energie si este incapatoare. Printre lucrurile prin care se remarca se numara si urmatoarele:

  • Are dimensiuni reduse, insa cu toate astea este foarte incapatoare, avand un spatiu bine organizat. Cei 291 de litri compartimentati cu numeroase rafturi si sertare permit pastrarea in stare foarte buna a tuturor alimentelor. Rafturile sunt ajustabile, oferind in felul acesta flexibilitate maxima.
  • Permite congelarea rapida. Daca vrei sa congelezi fructe sau legume, pastrandu-le toate calitatile nutritive, compartimentul de congelare rapida este extrem de potrivit in acest sens.
  • Are un compartiment special pentru legume si fructe. Acesta este gnadit in asa fel incat sa pastreze toate fructele si legumele tinute in frigider cat mai gustoase si sanatoase.
  • Consuma putin. Arctic AK54305+ face parte din clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru inseamna un consum foarte reduse de energie, lucru care se vede pe factura si pe termen lung se poate vedea in natura.
  • Permite schimbarea temperaturii printr-un termostat ajustabil. Este un instrument simplu si foarte eficient cu ajutorul caruia poti sa personalizezi modul in care functioneaza frigiderul. De regula, diversele alimente au nevoie de temperaturi diferite pentru a fi pastrate intr-o stare cat mai buna. Tocmai de aceea, termostatul ajustabil este un mare plus.
  • Este gandit pana la cel mai mic detaliu, cu accesorii care pot face diferenta. Dintre acestea putem aminti de compartimentul de pe usa care permite depozitarea sticlelor mari de apa sau de usile reversibile. Desi nu este nicio inginerie speciala in usile reversibile, aceasta combina iti da posibilitatea de a o pune oriunde si de a decide cum vrei sa se deschida usa.
  • Are o autonomie de 16 ore fara curent. Daca se ia curentul, aceasta combina frigorifica poate sa pastreze alimentele in cea mai buna stare timp de 16 ore.

Este adevarat ca nu este cea mai performanta combina de pe piata. Nici nu ai avea cum sa te astepti la asa ceva, in conditiile in care este una dintre cele mai ieftine pe care le poti achizitiona. Tocmai acest lucru este uimitor: pentru o suma destul de mica, Arctic ofera un produs foarte bine gandit, care nu doar ca isi face treaba de a mentine alimentele reci, insa uimeste si prin mici detalii.

Daca te hotarasti sa il cumperi, mai merita sa stii ca este foarte silentios, cu cei 40 de decibeli ai sai si ca poate sa inghete alimentele destul de rapid: 4 kg in 24 de ore. Un mic neajuns ar fi faptul ca sistemul de dezghetare este manual, insa nu va necesita prea multe momente de dezghetare, asadar nu trebuie sa iti faci probleme in acest sens.

Conluzionand, Arctic AK54305+ este un adevarat best buy pe care trebuie sa il iei in calcul daca ai un buget limitat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *