Arctic AK54270+

Vrei sa iti cumperi o combina frigorifica, insa nu ai un buget foarte mare? Sunt multe motive pentru care combina frigorifica Arctic AK54270+ poate sa fie un Best Buy, insa nu trebuie sa ne crezi pe cuvant: le vom evidentia in cele ce urmeaza.

Aspectul lui Arctic AK54270+

Poate ca aspectul nu este unul care sa te convinga din prima. Este mai degraba o combina cu aspect clasic, este alba si nu iese cu nimic in evidenta. Daca vrei un aspect futurist, este bine sa cauti alte modele, insa daca vrei o simpla combina frigorifica prin care sa ai mereu alimente proaspete si sa se integreze bine acolo unde o pui, este alegerea perfecta. Tocmai faptul ca este alba si simpla o face potrivita in orice situatie.

Finisajele sunt placute, manerele sunt confortabile iar liniile sunt drepte. Tot la capitolul aspect merita mentionat ca este o combina destul de compcta, motiv pentru care este perfecta in locuintele de dimensiuni reduse.

Dotari moderne

Daca la exterior lucrurile nu stau foarte ” modern “, la interior Arctic AK54270+ sta ceva mai bine:

  • Dispune de Fast Freeze Zone. Este o dotare care asigura o congelare rapida in compartimentul superior al congelatorului.
  • Este echipata cu rafturi Safety Glass. Poate sustine pana la 25 de kg de alimente si sunt foarte elegante din punct de vedere vizual. Un alt mare plus al rafturilor este faptul ca sunt ajustabile, in asa fel incat iti lasa libertatea sa decizi cum depozitezi fiecare aliment.
  • Sertarul pentru legume este gandit in asa fel incat sa le pastreze proaspete pentru o perioada lunga de timp .Pe langa asta, este cat se poate de incapator.
  • Este echipat cu un termostat ajustabil. Acesta poate regla rapid temperatura, tinand cont inclusiv de temperatura ambientala.

Cat de economica este combina Arctic AK54270+?

Economia este principala sa calitate. In primul rand, te ajuta sa economisesti foarte multi bani la achizitie. Ai in fata una dintre cele mai ieftine combine frigorifice de pe piata.

Lucrurile merg mai departe:

  • Dispune de clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru asigura un consum de energie cu pana la 24% mai mic decat in cazul produselor din clasa A, ceea ce este o economie substantiala.
  • Face economie de spatiu. Este o combina combacta, insa cu toate astea are un volum total de 270 de litri.

Dat fiind pretul mic si numeroasele specificatii atractive, nu este de mirare ca Arctic AK54270+ este una dintre cele mai cumparate combine frigorifice. Ceea ce este foarte incurajator, daca vrei sa iti cumperi acest produs, este faptul ca dispune de numeroase pareri bune si foarte bune din partea clientilor. Zecile de review-uri pe care le vei gasi iti detaliaza exact care sunt plusurile si minusurile combinei, iar balanta inclina foarte mult spre plusuri.

Ce altceva mai trebuie sa stii despre Arctic AK54270+?

In primul rand, trebuie sa stii ca este una dintre cele mai silentioase combine de pe piata, cu un nivel de zgomot de doar 40 de decibeli. Micile detalii conteaza si ele: are 4 rafturi pe usa, inclusiv pentru sticle mari si dispune de un sistem de dezghetare automat.

Daca se ia curentul, poti sta fara grija aproximativ 16 ore, timp in care Arctic AK54270+ va pastra alimentele la cea mai buna calitate. Daca trec cele 16 ore, poti sa te ingrijorezi, insa sansele unei pene de curent atat de mari sunt minime.

Concluzionand, Arctic AK54270+ este o combina frigorifica simpla, focusata pe ceea ce conteaza cel mai mult: eficienta. Este adevarat ca nu dispune de foarte multe tehnologii ultra moderne si nici nu arata WOW, insa pentru banii pe care ii solicita, este un Best Buy.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *