Arctic AK54240+

Daca esti in cautarea unei combine frigorifice ieftine si foarte eficiente, Arctic AK54240+ poate sa fie una dintre solutiile pentru care poti opta. Este o combina in care iti poti organiza foarte bine toate alimentele, este eficienta din punct de vedere energetic si este gandita in asa fel incat sa completeze bine orice spatiu din punct de vedere estetic.

Care sunt elementele prin care se remarca Arctic AK54240+?

  1. Face parte din clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru inseamna un consum de energie cu pana la 24% mai mic decat in cazul combinelor cu clasa de eficienta A.
  2. Are dimensiuni reduse. Nu este o combina pentru o familie numeroasa, ci mai degraba pentru una de 2-3 persoane. Acest lucru este datorat faptului ca are dimensiuni reduse, in asa fel incat sa poata fi pusa chiar si in cele mai inguste locuri.
  3. Dispune de o zona de congelare rapida. Fast Freeze Zone este o zona excelenta care ajuta la congelarea rapida a alimentelor. Acest lucru permite pastrarea nutrientilor in fructe si legume si eficientizarea consumului de energie.
  4. Este echipata cu rafturi extrem de rezistente. Fabricate din sticla cu rezistenta foarte mare, rafturile pot sa sustina fara probleme pana la 25 de kg, asadar, nicio oala de ciorba nu va crea probleme. De asemenea, un mare plus este faptul ca rafturile pot fi ajustate pentru a permite crearea de spatii generoase. In felul acesta, neajunsul dimensiunilor mici poate fi trecut cu vederea.
  5. Dispune de un sertar pentru legume. Foarte spatios, acesta este gandit in asa fel incat sa mentina o temperatura optima si un mediu cat mai bun pentru ca legumele sa fie pastrate proaspete cat mai mult timp.

Micile detalii fac si ele diferenta, chiar daca nu reprezinta tehnologii super inovatoare. Usile reversibile, spre exemplu, ofera flexibilitatea de a pune aceasta combina oriunde iti doresti. De asemenea, pot fi remarcate dotari precum sertarul destinat sticlelor de dimensiuni mari, termostatul ajustabil, care iti permite sa controlezi cu usurinta temperatura sau filtrul antibacterian. Nu lipsesc nici compartimentele pentru oua sau pentru diverse alimente mixte. De asemenea, nu lipseste tava pentru gheata, care se va dovedi extrem de utila in momentele calduroase de vara.

Ce altceva trebuie sa mai stii despre aceasta combina?

Este important de stiut ca este extrem de silentioasa. Atunci cand functioneaza la capacitate maxima are un nivel de zgomot care nu depaseste 40 de decibeli.
Pentru ca volumul poate fi o problema in cazul familiilor mari, este de mentionat faptul ca volumul total net este de 229 de litri. Nu este, asadar, o combina tocmai mica. Acest volum se imparte in 142 de litri pentru frigider si 87 de litri pentru congelator.

Daca se ia curentul,Arctic AK54240+ poate sa reziste fara probleme pana la 16 ore, pastrand alimentele suficient de proaspete.

Este adevarat ca dispune de un sistem de dezghetare manual, ceea ce nu este tocmai un plus si ca are o capacitate de inghet de 3.5 kg in 24 de ore, ceea ce ar putea sa fie destul de mica in comparatie cu alte produse similare. Totusi, trebuie sa fie luat in calcul si pretul, care este foarte mic, asadar, raportul calitate/pret este unul mai mult decat decent.

Cui ii este destinata combina AK54240+?

Este un produs perfect pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru tinerele cupluri. De asemenea, este potrivita si pentru familiile care au un copil, deoarece are capacitatea de a oferi eficienta in stocarea alimentelor.

Daca vrei o combina frigorifica ieftina, eficienta si decenta atunci cand vine vorba despre aspect, Arctic AK54240+ este, fara doar si poate, o solutie ideala pentru tine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *