electronik
VIVA MUSIC'S SITE FOR ELECTRO PROJECTS
CUM A FOST LA CONCERTUL COVENANT
Categories: ELECTRO MUSIC

Covenant – fiorduri electro si sound electrobalcanic in Club Control, 8 aprilie 2010

Clubul Control a gazduit in seara de 8 aprilie concertul trupei suedeze Covenant, un eveniment Viva Music sub marca electronik organizat sub inaltul patronaj al Ambasadei Suediei. Cu o prezenta scenica cizelata si rafinata in ultimii 20 de ani de succes international, trupa Covenant (Eskil Simonsson, Joakim Montelius si Daniel Myer) a incantat publicul bucurestean timp de 2 ore intr-un spectacol impecabil. Covenant au fost in „control” in fata publicului entuziast, reusind sa umple clubul cunoscut pentru promovarea muzicii de calitate.

Concertul suedezilor de la Covenant a fost precedat de proiectul muzical Brazda lui Novac (Victor Popescu) si visuals Vali Chincisan. Brazda lui Novac a atras atentia agentilor muzicali prezenti si i-au castigat acestuia prezenta la un viitor festival international. Membrii formatiei Covenant l-au felicitat pe Victor pentru showul oferit si si-au aratat interesul pentru viitoare colaborari cu artistul roman.

Atmosfera concertului a fost una cu adrenalina si empatie. Eskil Simonsson a impartasit publicului din experientele sale din sederea in Romania si a vorbit despre proiectele formatiei, propunand pe langa melodii de top (‚Bullet’, ‚Brave New World’, ‚Call the Ships to Port’, ‚The Men’) si cateva melodii din urmatorul album al formatiei.

Surpriza concertului nu a fost numai alegerea unitara si eleganta a setlistului, dar si maniera de interpretare live, care a combinat romantism si duritate, provocand senzatii puternice si cucerind publicul cu rafinamentul sunetului si prezentei scenice.

Viva Music multumeste partenerilor media, invitatilor si prietenilor care au facut acest eveniment posibil si va asteapta cu drag si la urmatoarele evenimente marca electronik.

_______________________________________________________________________________________

RECENZII: ELECTRONIK (EN);  ELECTRONIK (RO); COMUNICATE MEDIA (RO); METROPOTAM (RO); THE GIG (RO); BESTIAL (RO);  REVISTA VIP (RO); KUDIKA (RO); CATAVENCU (RO)

POZE: VIVA MUSIC PICS – PRESS CONFERENCE; VIVA MUSIC PICS – COVENANT CONCERT; SONICTRUTH; BEATFACTOR; ALBUME FOTO DE LA CONFERINTA DE PRESA (DANA GRIGORE), DE LA CONCERTUL BRAZDA LUI NOVAC (TITEL LEONTIN, LIVE-MIRRORS), DE LA CONCERTUL COVENANT (TITEL LEONTIN, SONICTRUTH, DANA GRIGORE SI LIVE-MIRRORS)

INTERVIU: INTERVIEW FOR ANTENA 1 (RO), BEATFACTOR (RO)

1 Comment to “CUM A FOST LA CONCERTUL COVENANT”

  1. […] 2009. Organizat de Viva Music. Strobo + electro + vreau s? v?d mai des ceva de gen în România. Link #1, link #2. More to […]

Leave a Reply