electronik
VIVA MUSIC'S SITE FOR ELECTRO PROJECTS
COVENANT LA BUCURESTI!
Categories: ELECTRO MUSIC

SUEDEZII DE LA COVENANT APRIND ATMOSFERA IN CLUB CONTROL
pe 8 aprilie 2010

un eveniment Viva Music, sub marca ELECTRONIK
organizat sub inaltul patronaj al AMBASADEI SUEDIEI la Bucuresti

O noapte cu bpm maxim si rafinament futurepop in Club Control (Str. Academiei nr. 19) pe 8 aprilie 2010.

Trupa COVENANT (futurepop/synthpop/electronic dance music) ne va induce o stare de euforie sonora, debutand cu imnuri electro de inspiratie nordica si mergand pana la ritmuri contagioase, desprinse din ritualuri atemporale.

Inceputa acum mai bine de 20 ani ca un proiect al unor tineri entuziasti, formatia s-a afirmat rapid, hiturile lor aflandu-se astazi in playlisturile a numeroase cluburi si posturi de radio. COVENANT au la activ 8 albume, iar in acest moment pregatesc lansarea unui nou material, “Modern Ruin”.

COVENANT sunt pionierii futurepop-ului, un gen muzical care se regaseste la confluenta dintre Depeche Mode si Kraftwerk. Prestatia lor live este una tandra dar penetranta, cu mici improvizatii ce sunt atat pe gustul cunoscatorului, cat si pe al celui la prima intalnire cu trupa. Artistii suedezi ne promit o calitate impecabila a sunetului si o prezenta scenica fina si eleganta. De-a lungul timpului au impartit scena si au colaborat cu nume precum Rammstein, VNV Nation, Project Pitchfork, Das Ich, And One. Multi dintre voi ati dansat macar o data pe “Bullet” intr-un club bucurestean. Iata ca a sosit momentul sa o ascultati live!

COVENANT sunt: Joakim Montelius, Daniel Myer si Eskil Simonsson. Informatii detaliate despre COVENANT gasiti pe www.electronik.ro, www.covenant.se sau www.myspace.com/covenant.

Biletele costa 30 ron si se vor gasi incepand cu 1 martie in reteaua magazinelor Diverta, online pe www.myticket.ro si direct la locatie. Numarul de bilete este limitat.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa sunati la 0740111199, sau sa trimiteti un email la office@vivamusic.ro.

Sponsorii evenimentului sunt: ABB, Alstom, StenaDTM, AstraZeneca, Plannja, European Drinks, European Food, SCA, Radisson Hotel Bucharest, 3A Trading, Ericsson, Systemair.

2 Comments to “COVENANT LA BUCURESTI!”

  1. green bergen says:

    I`au denumit future,sintetic electronic pop….iar eu spun ca este cea mai completa formatie pe care au lasat`o in urma Kraftwerk si Depeche Mode,sa le duca mai departe sunetul, imaginea, iar bullet imi strapunge sufletul precum 23 august cu imagini,amintiri,efecte,flashuri si zambete nordice de pe corabiile vikinge prin porturile visurilor mele.

    ‘Pulsatia Helsingborgului’ care strabate trupurile voastre, va cobora aura boreala,vor ramane pentru mult timp vii si va vor teleporta pe raurile ce le`au dus spiritele luptatoare,iar ele,cele mai frumoase columne de carne vor sta impunatoare prin smerenia lor.Luminile nordice,ritualul sunetului ce`mi deseneaza curcubeul va vor zvacni prin ceata de lumini.

  2. admin says:

    @geeen bergen: multumim pentru comentariul frumos. in curand o sa avem pe platforme consacrate si concursuri la care cuvintele astea frumoase iti pot aduce si premii!

    ne vedem la concert!

Leave a Reply