electronik
VIVA MUSIC'S SITE FOR ELECTRO PROJECTS
COMUNICAT DE PRESA – MELOTRON LIVE!
Categories: ELECTRO MUSIC

VIVA MUSIC – Comunicat de presa MELOTRON

Nemtii ELECTRICI de la Melotron condimenteaza atmosfera in Spice Club

pe 24 ianuarie 2009, de la ora 23:00

Pentru prima data in Romania, Viva Music va prezinta MELOTRON!

Un eveniment Viva Music, sub marca ELECTRONIK

Melotron (Germania, 11 ani de activitate, 6 albume), una din formatiile reprezentative ale momentului pentru segmentul futurepop si synthpop sustin un prim concert incendiar in Romania, in care imbina poezia bpm a unuia dintre cei mai vestiti DJ berlinezi, AndyK, si instrumentatia auxiliara cu ritmul teuton. Din aceeasi familie cu formatii precum Schiller, Diorama si Frozen Plasma, dar si cu mostenire genetica de la Depeche Mode, De/Vision si Kraftwerk, Melotron sunt cel mai bine marketizat si vandut produs german synthpop al momentului.

Ambianta unei curti regale pline de rafinament si intrigi amoroase, sonorizata polifonic de trei cavaleri itineranti: Andy Krüger, Edgar Slatnow si Kay Hilderbrandt este probabil cel mai bun motiv pentru care cineva ar trebui sa se contopeasca cu publicul acestui spectacol, care se anunta ca evenimentul lunii ianuarie in networkingul de clubbing international, care acum include si Romania, prin proiectul Electronik de la Viva Music.

Biletele costa 50 ron si s-au pus in vanzare online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.com, www.eventim.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro si in reteaua magazinelor Diverta, Germanos si Carrefour. Concursuri cu premii constand in invitatii la concert sunt in desfasurare pe site-urile www.port.ro, www.apropo.ro, www.musicxpress.ro, www.lux-noctis.ro.

“Melotron inseamna muzica electronica romantica pentru oameni cu gusturi deosebite”. – Andy Krüger, Melotron

Evenimentul se bucura de parteneriate cu revistele Sapte Seri si My Band, cu Rin Grand Hotel, site-urile www.apropo.ro, www.port.ro, www.metalhead.ro, www.musicxpress.ro, www.beatfactor.ro, www.umbradenoapte.com, www.maze.ro, www.kogaionon.com, www.bestial.ro, www.lux-noctis.ro, www.rockul.info si www.bizcampus.ro.

Leave a Reply