electronik
VIVA MUSIC'S SITE FOR ELECTRO PROJECTS
MELOTRON LIVE IN ROMANIA!
Categories: ELECTRO MUSIC

Comunicat de presa

Nemtii de la Melotron incing atmosfera in Spice Club

pe 24 ianuarie 2009, de la ora 23:00

Pentru prima data in Romania, Viva Music va prezinta MELOTRON!

Un eveniment Viva Music, sub marca ELECTRONIK

O noapte cu bpm maxim si rafinament synthpop in Spice Club pe 24 ianuarie 2009 incepand cu ora 23:00.

Formatia germana Melotron (futurepop/synthpop, 11 ani de activitate), demni precursori ai curentului care a creat boom-urile Frozen Plasma, Diorama si Schiller, vor prezenta pentru prima data in Romania un show exceptional, in care masura este data de imnuri electro si schimbari bruste de ritm cardiac.

Melotron sunt: Andy Krüger, Edgar Slatnow si Kay Hilderbrandt. Andy Krüger, cunoscut si sub numele de DJ AndyK, este unul din cei mai apreciati DJ berlinezi. Discografia Melotron include albumele ‘Mördwerk’, ‚Fortschritt’, ‚Weltfrieden’, ‚Sternenstaub’, ‚Cliché’, si ‘Propaganda’ (2007). Baietii lucreaza acum la un nou album si este aproape sigur ca fanii din Romania vor avea ocazia sa asculte in premiera piese care nu au fost inca lansate!

Concertul Melotron se propune ca un prim pas in networkingul international de clubbing si face parte din proiectul Electronik de la Viva Music.

Biletele costa 50 ron si se pot cumpara online pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si in retelele magazinelor Diverta, Germanos si Carrefour.

“Melotron inseamna muzica electronica romantica pentru oameni cu gusturi deosebite”. – Andy Krüger, Melotron

Leave a Reply